En vacker webb är ditt ansikte utåt.

Vi lägger stor vikt på kundfokus och kommunikation så att vi kan lära känna er verksamhet och därefter skapa en anpassad webb som kommer att bli ert ansikte utåt. Vi erbjuder snabb och stabil webb med modern design helt anpassade och skräddarsydda efter er verksamhet.

webb paket

Webbplats i WordPress

Vi är utbildade och specialiserade inom WordPress. Detta är ett publiceringsverktyg som är väldigt anpassningsbart och mycket enkelt att använda. Vi har arbetat med WordPress sedan vi startade webbyrån och satt upp flera hundra webbplatser med detta verktyg.

Läs mer

webb design

E-handel i WordPress

Med en skräddarsydd e-handel från oss kan man sälja och visa upp sina produkter efter egna önskemål. Vi kopplar ihop e-handeln med önskad betallösning som tex. Paypal, klarna, Swish eller payex och ser till att din e-handel är modern och framtidssäker.

Läs mer

webb design

Support & förvaltning

Vi har support- och servicepaket som du kan beställa för att minska risken för eventuella driftstörningar och kryphål. Vi kan även sköta driften genom våra samarbetspartners så att din webbplats kan ligga i en säker och effektiv miljö.

Läs mer

responsiv webb design

Digital marknadsföring

Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO) för att du ska synas i det organiska sökresultatet på Google. Om du behöver mer kraft än så kan vi även ge dig förutsättningarna för att öka dina intäkter genom Google ADS. Vi tar även hand om kunder som vill nå ut på sociala medier så som Facebook och Instagram.

Läs mer

sökmotoroptimering

Grafisk profil / logotyp

Vi skapar kärnan till all grafisk kommunikation för dig eller ditt företag: Logotypen. Vi hjälper dig att bli ihågkommen med en grafisk profil som speglar dig och din verksamhet. Vi tar fram en unik logotyp för ert företag i olika format och versioner.

Läs mer

trycksaker

Trycksaker

I samma veva som du byter webbplats eller får din grafiska profil från oss kan det vara läge att trycka upp nya visitkort, banners, dekaler, flaggor, displays eller annat som matchar och marknadsför er nya image. Vi hjälper er med detta!

Läs mer