Vi är Empire
Hur vi gör

Webbyrå i Göteborg och Stockholm

MED STORA MÅL

Detta gör vi
Vi bygger säkra, kreativa och moderna hemsidor i WordPress. Vi skapar en plattform som är skräddarsydd och anpassad efter era önskemål. Vi delar upp våra hemsidor i två viktiga delar som gör oss unika. Användarupplevelsen för besökare. Det ska vara lätt för en besökare att navigera på hemsidan och den ska ge en wow-upplevelse designmässigt. Nästa del är Backend, detta är en viktig del som inte syns för besökaren utan endast för dig som administratör för hemsidan. Det ska vara superenkelt för dig att hantera, redigera och addera olika funktioner, text och bilder till hemsidan utan att behöva ringa till oss för minsta ändring. Dessa två punkter gör hemsidan komplett både för dig och för besökaren.

Så startade vi Empire Webbyrå
Intresset för HTML började i tidig ålder för oss på Empire Webbyrå. Det började som en hobby, att se webben förändras av dina färdigheter och lösa kod var något som man inte kunde få nog av.
Efter timmar av kodande skakade vi av oss i Sveriges skateboardparker för att rensa huvudet och suga åt sig inspiration. År 2015 tog vi steget och bildade en webbyrå, vi startade Empire Webbyrå med tankarna om att starta en renodlad WordPress webbyrå med förstklassig support. Vi vet att supporten är viktig för våra kunder och därför har vi sedan start haft supporten öppen alla dagar i veckan inklusive helg. Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm.

Vi har spetskompetens inom WordPress hemsidor och E-commerce (e-handel). Går du i tankarna om att bygga om eller öppna en E-handel så ska Empire webbyrå vara det självklara valet. Vi brinner för detta och tar alla våra kunder på största allvar. Vi erbjuder även marknadsföring via sociala medier och Google Adwords samt SEO. Vi hjälper även våra kunder med grafiska designer som visitkort, stickers, banners, kataloger och annonser. Kontakta oss på info@empireweb.se eller ring 0737-748866 så berättar vi mer. Välkommen!

Från idé

TILL PRODUKT

25%
Analys och kommunikation

För att ta fram en högkvalitativ webblösning måste vi först förstå er verksamhet och vad ni vill uppnå med vår webblösning. Självklart kommer vi med betydelsefulla råd och förslag.

Efter kommunikation med er börjar vi analysera eventuella konkurrenter, er målgrupp, vilka funktioner som ska användas och vilket mål vi ska sätta på webbprojektet.

50%
Design och presentation

Nu har vi en idé framför oss och det är dags att lägga fram designförslag. Vi jobbar fram skisser som visar hela layouten. Vi skickar detta till er tillsammans med en kort presentation av vårt tänk kring skissen. När båda parter är glada så sätter vi igång med huvudarbetet.

75%
Förverkligande

Huvudarbetet har börjat, vi installerar WordPress och gräver ned oss i kod.

Vad är WordPress?
Ett publiceringsverktyg även kallat CMS som gör det lätt för dig som kund till oss att hantera webbplatsen väldigt enkelt själv utan att skriva en enda rad kod. När vi skapat webbplatsen så kan du med bara några klick uppdatera med text och bilder.
Att skapa användarvänliga webbplatser är en stor prioritering för oss

100%
Mot målet

Vi installerar alltid nödvändiga tilläggsfunktioner som vi anser att webbplatsen behöver, hjälper till med text och bilder och fyller er webbplats med content om ni inte önskar att göra detta själva. Vi skickar nya inloggningsuppgifter till den nya webbplatsen och en lättläst manual hur du hanterar webbplatsens olika funktioner.

Webbplatsen lanseras!