Vi är Empire
Hur vi gör

Webbyrå i Göteborg och Stockholm

MED STORA MÅL

Intresset för HTML började i tidig ålder för oss på Empire Webbyrå. Det började som en hobby, att se webben förändras av dina färdigheter och lösa kod var något som man inte kunde få nog av.
Efter timmar av kodande skakade vi av oss i Sveriges skateboardparker för att rensa huvudet och suga åt sig inspiration.

2015 var året vi tog steget och bildade en webbyrå, Empire Webbyrå som inriktar sig på WordPress, användarvänlighet och kommunikation. Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm.
Intresset för webben är på topp och vi gör allt för att hålla hög kvalité på våra levererade produkter.

Vi finns där för dig och erbjuder fler tjänster som går hand i hand med webben så som webbplats, E-handel, blogg, marknadsföring, sociala medier, nyhetsbrev, visitkort, klistermärken, banners, kataloger och annonser. Hör av dig på info@empireweb.se
Kika gärna förbi något av våra kontor i Stockholm & Göteborg eller slå iväg ett mail.

Från idé

TILL PRODUKT

25%
Analys och kommunikation

För att ta fram en högkvalitativ webblösning måste vi först förstå er verksamhet och vad ni vill uppnå med vår webblösning. Självklart kommer vi med betydelsefulla råd och förslag.

Efter kommunikation med er börjar vi analysera eventuella konkurrenter, er målgrupp, vilka funktioner som ska användas och vilket mål vi ska sätta på webbprojektet.

50%
Design och presentation

Nu har vi en idé framför oss och det är dags att lägga fram designförslag. Vi jobbar fram skisser som visar hela layouten. Vi skickar detta till er tillsammans med en kort presentation av vårt tänk kring skissen. När båda parter är glada så sätter vi igång med huvudarbetet.

75%
Förverkligande

Huvudarbetet har börjat, vi installerar WordPress och gräver ned oss i kod.

Vad är WordPress?
Ett publiceringsverktyg även kallat CMS som gör det lätt för dig som kund till oss att hantera webbplatsen väldigt enkelt själv utan att skriva en enda rad kod. När vi skapat webbplatsen så kan du med bara några klick uppdatera med text och bilder.
Att skapa användarvänliga webbplatser är en stor prioritering för oss

100%
Mot målet

Vi installerar alltid nödvändiga tilläggsfunktioner som vi anser att webbplatsen behöver, hjälper till med text och bilder och fyller er webbplats med content om ni inte önskar att göra detta själva. Vi skickar nya inloggningsuppgifter till den nya webbplatsen och en lättläst manual hur du hanterar webbplatsens olika funktioner.

Webbplatsen lanseras!