Digital marknadsföring

Vi hjälper er med marknadsföring online. Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO) för att du ska synas i det organiska sökresultatet på Google. Om du behöver mer kraft än så kan vi även ge dig förutsättningarna för att öka dina intäkter genom Google ADS. Vi tar även hand om kunder som vill nå ut på sociala medier så som Facebook och Instagram.

Sökmotoroptimering (SEO)

Har du koll på din SEO? Det har du förmodligen hört tidigare. Vad innebär då SEO? Rent förkortat så betyder det att du optimerar din webbplats för att synas så bra som möjligt i Googles sökresultat. Grunden till detta ligger i koden på webbplatsen och är inget som syns utåt. För att nå bra resultat så kräver Google bland annat att webbplatsen är uppdaterad, har sökvänliga urler, korrekt kodad, relevanta länkar och mycket mer än så. Vi vet hur man bygger en framtidssäker och modern webbplats med sökmotoroptimering i baktanken. Kontakta oss så berättar vi mer!

Google ADS

Google ADS är idag världens största pay-per-click tjänst. Det är en annonsplats inom Google där du betalar per klick. Skillnaden mellan ADS och vanlig organisk sökmotoroptimering är att du syns snabbare i sökresultatet och din webbplats visas med en liten annons etikett. För att öka din konvertering och stärka ditt varumärke är detta något vi rekommenderar, framförallt om du är ny på marknaden. Vi hjälper våra kunder att sätta upp konverteringsstarka kampanjer med fokus på just ert mål.

Sociala medier

Vi hjälper er att nå framgång med genomtänkta strategier och analyser oavsett vilken plattform ni vill synas på. Strategin skiljer sig beroende på vilken verksamhet och vilket mål ni har. Allt fler företag använder sig av digital marknadsföring via sociala medier och många lyckas, detta vill vi hjälpa er med! Vi dyker under huven och analyserar er målgrupps beteende för att anpassa strategin efter dem. Vi kan självklart även hjälpa till med content till era kanaler, kontakta oss så berättar vi mer!

    Vi jobbar bland annat med:

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Youtube
  • Influensers

Kontakta oss

Inget projekt är för litet eller för stort för oss
Kontakta oss så svarar vi så fort vi kan!

Namn
E-post
Ämne
Meddelande

Intresserad av en ny hemsida?

Hör av er så spånar vi på något som skulle passa!