Vi kan digital marknadsföring med förbundna ögon.

En snygg webbplats i all ära, men utan besökare får du ingen konvertering. Hur får man då besökare till sin webbplats? Det är här vi kommer in i bilden. Vi ökar trafiken till din webbplats genom strategisk digital marknadsföring via organisk sökmotoroptimering och/eller köpt annonsering. Här nedan hittar du tjänsterna vi erbjuder dig för att driva mer relevant trafik till din webbplats. Genom strategiska mål och arbetsprocesser så ökar vi resultatet i form av ökad trafik till din webbplats.

Så börjar vi processen med digital marknadsföring

  • Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
  • Vi ser över vilken kanal som passar er bransch
  • Vi analyserar besökare och riktar annonserna mot rätt målgrupp
Våra tjänster

Hur vi kan hjälpa er med digital marknadsföring

Vi hjälper er med marknadsföring online. Vi arbetar med sökmotoroptimering för att du ska synas i det organiska sökresultatet på Google. Grunden till detta ligger i koden på webbplatsen och är inget som syns utåt. Om du behöver mer kraft än så kan vi även ge dig förutsättningarna för att öka dina intäkter genom Google ADS och Remarketing. Google ADS är idag världens största pay-per-click tjänst. Det är en annonsplats inom Google där du betalar per klick.

Skillnaden mellan ADS och vanlig organisk sökmotoroptimering är att du syns snabbare i sökresultatet med Google ADS och din webbplats visas med en liten annons etikett. För att öka din konvertering och stärka ditt varumärke är detta något vi rekommenderar, framförallt om du är ny på marknaden.

Vi hjälper er även att nå framgång med genomtänkta strategier och analyser genom sociala medier, oavsett vilken plattform ni vill synas på. Allt fler företag använder sig av digital marknadsföring via sociala medier och många lyckas, detta vill vi hjälpa er med! Vi dyker under huven och analyserar er målgrupps beteende för att anpassa strategin efter dem. Vi kan självklart även hjälpa till med content till era kanaler.

Facebook

Facebook marknadsföring

Vi hjälper dig att nå precis rätt målgrupp med Facebook annonsering. Det är en kraftfull marknadsföringskanal där man enkelt får tillgång till stora mängder data om användare och dess beteende. Genom datan arbetar vi fram en träffsäker strategi som prickar rätt målgrupp till lägsta möjliga kostnad.

Vi arbetar strategiskt med datadriven Facebook marknadsföring för att ta din annonsering så långt som det går.

  • Tillsammans med er sätter vi mål för samarbetet. Genom målet kan vi sedan rekommendera budget och målgrupp.
  • Vi sätter ihop kampanjerna och utformar annonseringen. Vi är en transparent byrå, så ni får självklart insikt i allt vi gör och bestämmer själva hur delaktiga ni vill vara.
  • När kampanjerna är igång så arbetar vi löpande med att optimera kostnad och resultat.
Intresserad? Kontakta oss
Instagram

Instagram marknadsföring

Likt Facebook, så använder vi Instagram för att nå ut till rätt målgrupp. Den stora skillnaden är var just din målgrupp befinner sig. Tillsammans med er analyserar vi din målgrupps beteende och använder plattformen som kommer att ge bäst resultat. Instagram är datadriven, vilket betyder att vi kan samla mycket information för att pricka precis rätt personer.

Tillsammans med er sätter vi upp ett tydligt mål från projektets start. Målet kan vara bland annat mer försäljning, fler följare eller fler leads. Senare arbetar vi fram en strategi för att nå ert mål så kostnadseffektivt och snabbt som möjligt. Vi skapar engagerade annonser mot personer som vi tagit fram genom en genomgående målgruppsanalys. Vi arbetar löpande med att optimera annonserna för bästa möjliga resultat.

Intresserad? Kontakta oss
LinkedIn

LinkedIn marknadsföring

Vill du nå aktiva personer från världens största affärsnätverk? Då kan LinkedIn vara rätt marknadsföringskanal för dig. Här kan vi rikta annonser mot personer inom olika branscher. Det är en värdefull kanal där du kan nå precis rätt personer.

Vi hjälper dig att annonsera mot rätt målgrupp för att nå bästa möjliga resultat, oavsett mål. Tillsammans sätter vi upp riktlinjer för samarbetet som innefattar bland annat målsättning, budget och målgrupp. Därefter tar vi fram en strategi för en optimerad kampanj med innehåll som engagerar målgruppen och förhoppningsvis konverterar. Vi arbetar sedan löpande med att optimera kampanjen för att nå vårt gemensamma mål.

Intresserad? Kontakta oss
Google ADS

Google ADS (tidigare Adwords)

Vill du synas högst upp i Googles sökresultat? Vi stöter ofta på företag som snabbt vill synas före sina konkurrenter på Google. Enda verktyget för att lyckas med detta är Google ADS (tidigare Adwords). Har du vissa sökord som du vill synas bättre på? Ett exempel kan vara sökordet ”cykel” för ett företag som säljer cyklar. Då optimerar vi kampanjerna för sökningar relaterade till cykel.

Google ADS är ett komplext verktyg som kan maximera eller sänka din ekonomi, beroende på hur man använder det. När du tar hjälp av oss för att annonsera på Google så garanterar vi alltid experthjälp för att du ska få ut så mycket som möjligt av din annonsering. Vi arbetar noga med mätbara resultat och mäter allt som verktygen tillåter. Därför följer vi kontinuerligt upp med rapporter, målsättning och resultat för att visa vad du får ut av din budget.

Intresserad? Kontakta oss

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss