irish embassy pub hemsida
Besök hemsidan

Irish Embassy pub som tidigare var Dubliner är en av Göteborgs bästa restauranger och finns på Järntorget och Östra hamngatan. De kom till oss med önskemål om att få en landningssida samt två länkade webbplatser, en för varje restaurang. Vad kul tänkte vi, då kör vi! Efter några vändor fram och tillbaka med design så fick vi fram en design som både Irish embassy och vi på Empire webbyrå var riktigt nöjda med.

Vi byggde deras tre webbplatser i WordPress för att underlätta användarvänligheten för dem samt skapade funktioner som de önskade.

Verktyg:

HTML | CSS | PHP | RESPONSIV | WORDPRESS | INTEGRERING SOCIALA MEDIER | CUSTOM TILLÄGG


Struktur

Med många ögon på sig från Göteborg, gäller det att guida besökarna till den restaurang de söker. Utan att krångla till det.

Vi byggde en landningssida Irishembassypub.se som tar emot alla besökare. Där väljer besökarna vilken restaurang de vill besöka eller boka bord på. När de klickar sig vidare till vald restaurang så skickas besökarna till de olika restaurangsidorna.

Irish Embassy pub Landningssida
Irish Embassy pub Östra hamngatan
Irish Embassy pub Järntorget

Tillägsfunktion

Irish Embassy är en pub med sportslig aura och varje vecka visar de större och mindre matcher på sina TV-skärmar.

Ett önskemål var att de kan visa besökarna vilka matcher som kommer att visas hos Irish Embassy en vecka fram. Så vi skapade en funktion där de enkelt kan klicka i vilka matcher som de kommer att visa på deras TV-skärmar och med ett klick ”save” så ligger de ett TV-schema på deras hemsida. Besökarna kan även filtrera bland sporter för att enkelt hitta de sporter som de har intresse för.

tvmatchen plugin

Intresserad av en ny hemsida?

Hör av er så spånar vi på något som skulle passa!