Skip to main content

Genom vår expertis inom artificiell intelligens och maskininlärning, arbetar vi för att tillgodose våra kunders ouppfyllda behov.

Bli mäktig genom våra AI-tjänster

Genom att använda vår expertis inom artificiell intelligens och maskininlärning, arbetar vi för att tillgodose våra kunders ouppfyllda behov. Vår erfarenhet stöds av djup analys och inlärning inom AI / ML-teknik för att leverera effektiva offshore AI & Machine Learning-lösningar till våra kunder.

Vårt team av IT-proffs är veteraner och tillräckligt kapabla för att integrera psykologisk funktionsteknologi med AI så att det utvecklade resultatet helt enkelt stämmer med era önskningar.
Vi erbjuder smarta AI / ML-lösningar med detaljerade insikter som kan hjälpa verksamheten att växa.

  • Maskininlärning
  • Naturlig språkbehandling
  • AI Chatbots och appar eller botutveckling
  • Kunskapsbaserade system
  • Mönster och bildigenkänning
  • Avancerad prediktiv affärsanalys
  • Text- och datautvinning med statistik
  • Ansikts- och textigenkänning och videoanalys
Artificiell Intelligens & Maskininlärning

Vi kan AI! Se våra mjukvarulösningar nedan..

Maskininlärning

Våra maskininlärningsalgoritmer kan hjälpa dig att lösa din komplexa verksamhet och förbättra kundnöjdheten. Få lösningar för ekonomisk analys såväl som för medicinsk diagnos.

Naturlig språkbehandling (NLP)

Vi erbjuder tjänster för naturligt språkbearbetning till företag genom att kombinera maskininlärning, artificiell intelligens och språkvetenskap. Vi kan även integrera NLP-funktioner.

Molnbaserad artificiell intelligens

Vi erbjuder tjänster för att kombinera AI-teknik med molnberäkning (cloud computing) för att generera värdefull insikt och information som kan hjälpa ditt företag att blomstra.

AI Chatbots, appar & botutveckling

Vårt team av experter på Chatbot-utveckling med kunskap om chatbot-teknik och AI kan hjälpa dig att bygga en chatbot för olika plattformar baserat på dina behov.

Kunskapsbaserade system (KBS)

Vi underlättar att bygga AI-drivna kunskapsbaserade system (KBS) för företag att fånga och registrera information från mänskliga konsulter och sedan använda dem för att stödja affärsbeslut.

Mönster och bildigenkänning

Vi utvecklar visuella applikationer som har förmågan att syntetisera bilder och leta efter mönster i det. Med funktionen Objektdetektion är det möjligt att hitta objekt – oavsett om de finns i bilden eller inte.

Avancerad prediktiv affärsanalys

Med våra avancerade profetiska analystjänster blir det möjligt för företag att skapa marknadsförutsägelser. Det hjälper till att veta den bästa tiden att göra investeringar. Dessutom är det möjligt att spåra shoppingen efter konsumentmönster och förutsäga framtida produktförsäljning med vår detaljhandelsanalysupplösning.

Text- och datautvinning med statistik

Våra AI-baserade data mining-tjänster hjälper företag att analysera stora mängder data för att hitta användbar information ur den. Med vår AI huvudsakligen baserade text-mining tjänst kan företag samla in användbara data från helt olika textkällor.

Ansikts- och textigenkänning samt videoanalys

Vår AI-drivna ansikts- och textigenkänning samt videoanalystjänst underlättar för företag att söka efter relevant information från text, videor och mänskliga ansikten.

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss