Skip to main content

Google ADS byrå från Stockholm

Google Ads är Googles egna verktyg för sökordsannonsering. När du annonserar via Google kommer din verksamhet att exponeras i sökresultatet och bidra till ökad trafik. För att nå framgång med sökordsannonsering så krävs det både kunskap och analys. Tillsammans med vår Google Ads specialist planerar vi alla kampanjer, budget och målsättning. All trafik som ni får genom Google Ads och sökmotoroptimering är så relevanta de kan bli, eftersom att dina annonser endast kommer synas på Google för de som aktivt söker efter din produkt eller tjänst. Statistik visar på att 50% av dem som kommer till webbplatsen från betalda annonser är mer benägna att köpa än de som kommer från de organiska sökresultatet.

om vår webbyrå i stockholm och göteborg

Så arbetar vi med Google ADS

1. Sökordsanalys

Det första vi gör när vi inleder ett Google Ads samarbete är att analysera vilken trafik som lönar dig mest. Vi analyserar vilka ord som har högst relevans för just din verksamhet, vi ser över dina kundprofiler och konkurrenser. Efter sökordsanalysen planerar vi sökord för din annonsering.

2. Kampanjer & annonser

När sökordsanalysen är färdigställd så påbörjar vi arbetet med kampanjstruktur. Vi sätter upp en struktur för din annonsering och skapar en relevans från sökordsanalysen med landningssidor. Vi A/B testar olika annonser som attraherar nya kunder och leads. Eftersom du betalar per klick så ger vi dig även full kontroll till kontot där du kan se intäkter, kostnader och hänvisning av trafik. Detta implementeras och optimeras sedan löpande av oss under hela avtalsperioden.

3. Rapportering

Samtidigt som vi arbetar med sökordsannonseringen övervakar vi resultatet löpande. Vi bevakar bland annat våra åtgärder, nyckeltal/KPIer och prestation. Automatiska resultatrapporter med fullständig information kommer att skickas till dig en gång/månad.

Varför ska jag anlita en Google Ads byrå?

När ni inleder ett samarbete med vår byrå kan ni vara säkra på att kompetensen inte sviker. 33% av alla människor som googlar klickar på en betald sökannons eftersom den svarar direkt på deras sökfråga. Varför inte låta oss optimera din sökordsannonsering så kunden klickar på din annons, och inte dina konkurrenters.

Så hittar dina kunder dig

50% av besökare är mer köpbenägna när de kommer från en betald annons

50%

Sökannonser ökar varumärkesmedvetenheten med 80%

80%

76% som söker efter något i närheten på en smartphone besöker företaget inom en dag

76%

41% av klicken går till de tre bästa betalda annonserna i sökresultatet

41%

Statistik hämtad från PPC Protect.

Hjälp med google ads

Behöver du hjälp att optimera dina Google annonser?

Vi är en fullservicebyrå med hög kompetens inom sökordsannonsering. Arbeta med oss så får du full kontroll och transparens i hela arbetsprocessen.

Sökannonser ökar varumärkesmedvetenheten med 80%. Oavsett målsättning så kommer ditt företag lönas av att synas vid rätt sökningar.

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

Rätt plats vid rätt tillfälle. 

En tjänst, flera möjligheter

“Vi kan garantera tillväxt till er verksamhet genom betald sökordsannonsering. Annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder.”

Kontakta oss

 

Adress:

Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista
Granlidsvägen 6, 436 50 Hovås

Kontakt:

marketing@empireweb.se
08-520 276 90