Skip to main content

Service & underhåll för WordPress

Försäkra drift och service av webbsidan efter lansering.

Minska risken för intrång

Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella intrång och driftstörningar. Att hålla sin webbplats uppdaterad är viktigt för att bibehålla säkerheten och förebygga tråkigheter. Genom att teckna ett avtal med oss så tar vi ansvaret för webbplatsen.

Driftkontroll

När ni signar upp er på ett utav våra servicepaket så tar vi fullt ansvar för er drift. Ni har alltid en fast månadskostnad för att undvika oväntade utgifter.

Säkerhet

Vi kontrollerar löpande er säkerhet för att förhindra hackers eller andra obehagligheter. Vi tar även hand om alla säkerhetsuppdateringar backend.

Backups

Vi tar löpande backups för att snabbt kunna åtgärda intrång eller problem. Då kan vi alltid återställa din webbplats till tidigare version snabbt och säkert.

Servicepaket komplett

950kr/mån

För att undvika driftstörningar och fallgropar så har vi tagit fram ett heltäckande servicepaket som försäkrar drift och service av er webbplats. Detta paket är en garanti för att er webbplats fungerar korrekt och genererar rätt trafik. Vi tar över ansvaret kring säkerhet och drift för våra kunder, istället kan ni fokusera på att driva er verksamhet. Vi erbjuder säkra och generösa serviceavtal som garanterar snabb support och personlig kontakt hos oss på Empire. Vi kan ta över ansvaret från er tidigare leverantör och driftar er webbplats från uppdateringar till säkerhet. Alltid fast pris.

OBS! Om det inte är Empire som byggt din webbplats så tillkommer en flytt innan påbörjat serviceavtal. Läs mer om vår process att flytta din WordPress hemsida.

1

Uppdateringar

Vi uppgraderar WordPress, PHP, tema och tillägg löpande.
2

Backups

Vi för kontinuerlig backup på databasen för snabb återställning.
3

Övervakning

Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid så att den alltid är tillgänglig.
4

Support

Har du fastnat i redigeringen eller vill du ha tips och råd? Kostnadsfri support ingår.
5

Stagingmiljö

Tillgång till stagingmiljö där vi kan testa nya funktioner under utveckling.
6

Versionshantering

Versionhantering där vi återställer utvecklade funktioner till tidigare versioner om något skulle hända.

Vi erbjuder också..

Kontakta oss

Fyll i formuläret vid intresse av vårt servicepaket så återkommer vi med mer information.