Skip to main content

Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella driftstörningar i framtiden.

Med vårt servicepaket minskar ni risken för eventuella driftstörningar i framtiden. Att hålla sin webbplats uppdaterad är viktigt för att bibehålla säkerheten och förebygga tråkigheter. Genom att teckna ett avtal med oss så tar vi ansvaret för webbplatsen. Med komplett-paketet kan ni även låta oss sköta underhållet av innehåll på er webbplats, exempelvis redigering av text eller nya bilder. För oss är det viktigt att ni känner er bekväma med er nya webb. Vi lämnar er aldrig med några frågetecken.

avtal service

Driftkontroll

När ni signar upp er på ett utav våra servicepaket så tar vi fullt ansvar för er drift. Ni har alltid en fast månadskostnad för att undvika oväntade utgifter.

säkerhet service

Säkerhet

Vi kontrollerar löpande er säkerhet för att förhindra hackers eller andra obehagligheter. Vi tar även hand om alla säkerhetsuppdateringar backend.

backup service

Automatiserade backups

Vi tar löpande backups för att snabbt kunna åtgärda intrång eller problem. Då kan vi alltid återställa din webbplats till tidigare version snabbt och säkert.

Allt ni behöver efter lansering

För att undvika driftstörningar och fallgropar så har vi tagit fram tre olika servicepaket som försäkrar drift och service av er nya webbplats. Dessa paket är en garanti för att er webbplats fungerar korrekt och genererar rätt trafik. Vi tar över ansvaret kring säkerhet och drift för våra kunder, istället kan ni fokusera på att driva er verksamhet.

Empire erbjuder säkra och generösa serviceavtal till befintliga kunder som garanterar snabb support och personlig kontakt hos oss på Empire. Ni väljer själva paket efter era behov. I våra komplett-paket ingår även konsultarbete som är en bra extratjänst om er webbplats aktivt ska uppdateras/underhållas. Då hjälper vi er med content, bilder, text etc. Vi kan ta över ansvaret från er tidigare leverantör och driftar er webbplats från uppdateringar till säkerhet. Alltid fast pris.

* Om ni väljer att ej använda våra servicepaket så är det viktigt att alltid uppdatera WordPress och plugins för att minska risken för driftstörningar och hackers. Det är även upp till er att ta backups på hemsidan. Att underhålla tredjepartsintegrationer ingår ej i avtalen.

750 kronor per månad.

Silver är servicepaketet för dig som har en mindre webbplats eller endast behöver hjälp med de viktigaste uppdateringarna. Vad gör vi?

 1. Vi uppdaterar WordPress, tema och tillägg varje kvartal.
 2. Vi för kontinuerlig backup på databas.
 3. Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid.
 4. Support utan kostnad via mail.

950 kronor per månad.

Komplett är servicepaketet för dig som har en medel-stor webbplats eller e-handel och behöver hjälp med hela driften och dess uppdateringarna. Vad gör vi?

 1. Vi uppgraderar WordPress, tema och tillägg löpande.
 2. Vi för kontinuerlig backup på databas.
 3. Vi övervakar webbplatsen för drift och upptid.
 4. Support utan kostnad via mail och telefon.
 5. Tillgång till sandlådemiljö där vi kan testa nya funktioner under utveckling.
 6. Vi övervakar löpande problem som kan uppstå och tar på oss ansvaret för återställning.
 7. Versionhantering där vi återställer utvecklade funktioner till tidigare versioner om något skulle hända.

Fr. 950 kronor per månad.

Timbanken är ett smidigt sätt för dig att använda oss som utvecklare utan att behöva binda avtal, acceptera offerter eller betala fakturor löpande. Du ringer eller mailar oss när ni behöver uppdatera er hemsida så utför vi arbetet on demand. Hur kan du använda vår timbank?

 1. Redigera, addera innehåll på din hemsida.
 2. Utveckla nya funktioner.
 3. Ändra grafiska element.
 4. Använda oss som bollplank.
 5. Öka hastighet på din hemsida.
 6. Arbeta med sökmotoroptimering och konverteringsoptimering.

Fr. 369 kronor per månad.

Är du i uppstarten av en ny webbplats eller vill du bara helt enkelt byta hosting (webbhotell)? Vi tillhandahåller paraplykonto med svenska och säkra servrar. När du väljer oss som hostingpartner så garanterar vi miljömärkt el och datalagring i Sverige. När ni byter till vår hosting blir den generella hastighetsförbättringen hela 30%.

 1. Snabb webbplats
 2. En upptid på 99,99%
 3. Datalagring i Sverige
 4. Miljömärkt el

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss