Skip to main content

SEO-byrå med bas i Stockholm

Vi hjälper företag runt om i Sverige med sökmotoroptimering.

Kontakta oss

Syns högt upp i Googles sökresultat

SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Till skillnad från annonsering på sociala medier så är trafiken ni får genom sökmotoroptimering så relevant den kan bli. Besökarna som kommer genom Google sökningar som matchar era sökord söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder. SEO gör det möjligt för er att synas före era konkurrenter, vilket genererar mer klick in till er webbplats.

Så arbetar vi som SEO-byrå

Vi är en SEO byrå från Stockholm som sökmotoroptimerar webbplatser till kunder runt om i hela Sverige. Sökmotoroptimering är ett extremt kraftigt arbete som genererar relevant trafik och skapar lönsamhet även på lång sikt. En webbplats utan synlighet kan vara svår att få bra resultat igenom. Då kommer sökmotoroptimering (SEO) in i bilden. Vi optimerar din webbplats för Google och Bing med dina specifika sökord, för att driva mer lönsam trafik till din webbplats.

Uppstartsmöte

Vi bokar in ett möte tillsammans där vi identifierar era viktigaste sökord, er nuvarande trafik och målsättning med samarbetet.

Analysfas

Vi påbörjar analysfasen som består av tre olika delar: Konkurrensanalys, sökordsanalys och teknisk analys. Här tar vi fram relevanta sökord med sökordsvolym, vilka ord och termer som era konkurrenter syns på men inte ni och går igenom er webbplats rent tekniskt ur ett Google-perspektiv för att se vilka möjligheter och begränsningar som finns.

Löpande optimering

Vi går igenom, tillsammans med er sökorden som vi fått fram i analysen. Därefter påbörjar vi det faktiska arbetet med on-page och off-page åtgärder direkt mot er webbplats. Detta implementeras och optimeras sedan löpande av oss under hela avtalsperioden.

Utbildning & rapportering

Samtidigt som vi arbetar med sökmotoroptimeringen övervakar vi resultatet löpande. Vi bevakar bland annat våra åtgärder, om de indexerats hos Google, om sökfraser förbättrar resultat etc. Vi är en SEO byrå som tycker det är minst lika viktigt att du får ta del av resultat löpande, därför skickar vi alltid automatiska trendrapporter med fullständig information varje månad. Vi kan också utbilda utvalda personer hos er för att på sikt sköta optimeringen in-house.

Vinn alla kunder med rätt sökmotoroptimering

Kundens resa till konvertering börjar alltid någonstans. Varför inte låta din kunds resa börja med en Googlesökning? Om din potentiella kund söker efter något som du erbjuder så vore det synd att lämna över kunden till konkurrenterna. Med noggrann sökmotoroptimering kan du istället vinna majoriteten av kunderna. 68% av alla onlineupplevelser börjar med en sökning på Google. Oavsett verksamhet så kommer ditt företag lönas av att ranka högt.

Vi arbetar inte bara med sökmotoroptimering, vi jobbar även med marknadsföring på sociala medier för att hjälpa våra kunder till en bättre närvaro online.

CASE

+829 placeringar på Google och +229% ökad intäkt med SEO.

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!