Skip to main content

SEO byrå med bas i Stockholm

Vi är en SEO byrå från Stockholm som sökmotoroptimerar webbplatser till kunder runt om i hela Sverige. Sökmotoroptimering är ett extremt kraftigt arbete som genererar relevant trafik och skapar lönsamhet även på lång sikt. En webbplats utan synlighet kan vara svår att få bra resultat igenom. Då kommer sökmotoroptimering (SEO) in i bilden. Vi optimerar din webbplats för Google och Bing med dina specifika sökord, för att driva mer lönsam trafik till din webbplats.

SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Till skillnad från annonsering på sociala medier så är trafiken ni får genom sökmotoroptimering så relevant den kan bli. Besökarna som kommer genom Google sökningar som matchar era sökord söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder. SEO gör det möjligt för er att synas före era konkurrenter, vilket genererar mer klick in till er webbplats.

Så arbetar vi som SEO byrå

1. Sökordsanalys

Det första vi gör när vi påbörjar ett SEO samarbete är att lägga grunden för en långsiktig plan. Vi analyserar och benchmarkar er bransch och därefter gör vi en grundlig sökordsanalys där vi fram era mest relevanta sökord som har högt antal ”googlingar”. Har en en fysisk butik kan vi även rikta oss mot en lokal målgrupp.

2. Åtgärd & action

När sökordsanalysen är klar så påbörjar vi de faktiska arbetet med er sökmotoroptimering. Vi går igenom, tillsammans med er sökorden som vi fått fram i analysen. Därefter påbörjar vi det faktiska arbetet med on-page och off-page åtgärder direkt mot er webbplats. Detta implementeras och optimeras sedan löpande av oss under hela avtalsperioden.

3. Rapportering

Samtidigt som vi arbetar med sökmotoroptimeringen övervakar vi resultatet löpande. Vi bevakar bland annat våra åtgärder, om de indexerats hos Google, om sökfraser förbättrar resultat etc. Vi är en SEO byrå som tycker det är minst lika viktigt att du får ta del av resultat löpande, därför skickar vi alltid automatiska trendrapporter med fullständig information så ofta du vill.

SEO statistik

Vinn alla kunder med rätt sökmotoroptimering

Kundens resa till konvertering börjar alltid någonstans. Varför inte låta din kunds resa börja med en Googlesökning? Om din potentiella kund söker efter något som du erbjuder så vore det synd att lämna över kunden till konkurrenterna. Med noggrann sökmotoroptimering kan du istället vinna majoriteten av kunderna.

Vi arbetar inte bara med sökmotoroptimering, vi gör även digital marknadsföring för att hjälpa våra kunder till en bättre närvaro online.

Så hittar dina kunder dig

68% av alla onlineupplevelser börjar med en sökmotor.

68%

53,3% av alla webbplatsbesökare kommer från Google sökningar

53%

SEO driver 1000% mer trafik än sociala medier

100%

90% av alla webbplatser får ingen organisk trafik alls från Google

90%

Statistik hämtad från ahrefs.

CASE

+829 placeringar på Google och +229% ökad intäkt med SEO.

Vi är en SEO byrå som värderar hållbara och transparenta samarbeten högt. Vad behöver ni hjälp med?

68% av alla onlineupplevelser börjar med en sökning på Google. Oavsett verksamhet så kommer ditt företag lönas av att ranka högt.

vi lyfter er SEO 

vi lyfter er SEO 

vi lyfter er SEO 

vi lyfter er SEO 

vi lyfter er SEO 

vi lyfter er SEO 

Därför behöver du sökmotoroptimering

“Vi kan garantera tillväxt till er verksamhet genom organisk sökmotoroptimering. Oavsett bransch, så har vi strategier som ger resultat.”

Kontakta oss

 

Adress:

Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista
Granlidsvägen 6, 436 50 Hovås

Kontakt:

marketing@empireweb.se
08-520 276 90