Skip to main content

Vi bygger din hemsida i WordPress med kvalité.

Vi bygger hemsidor med världens mest använda CMS system, WordPress. Verktyget är säkert att använda, anpassningsbart, modernt och sökmotorvänligt. Letar ni efter en webbyrå som är expert på att skapa en häpnadsväckande hemsida i WordPress eller vacker webbdesign så har ni kommit helt rätt. Våra utvecklare är utbildade och specialiserade inom WordPress. Vi har arbetat med WordPress sedan vi startade Empire webbyrå och satt upp flera hundra hemsidor med detta publiceringsverktyg. Vi har ingen begränsning i skapandet och designen och kan arbeta fram i princip vilken design och funktion som helst. Om tanken har slagit er att börja använda WordPress för företaget så är vi absolut rätt partner att hjälpa er framåt. Så hur går vår arbetsprocess till?

Steg 1

Research & strategi

Vi startar alla projekt med en genomgående och transparent dialog med er som kund. Inledningsvis börjar vi med att ställa ett par frågor, gå igenom era förväntningar och önskemål samt bidrar med våra ideér. Vi fastställer målsättning med er hemsida i WordPress och sätter en deadline tillsammans med er. Efter en klarlagd deadline delar vi upp projektet i sprintar för att ni ska få en inblick i vårt arbete, men även för att hålla strikt deadline.

Därefter utformar kommunikationsplanen för att sätta oss in i er bransch och definiera målen. I strategiarbetet ingår moment som benchmarking, omvärldsanalys och målgruppsanalys. Med utgångspunkt från strategin planerar vi nästa steg – design för att optimera konvertering, så att era besökare ska utföra det ni vill att de ska göra på er webbplats. Det kan handla om köp, kontaktförfrågningar och butiksbesök.

Intresserad? Kontakta oss
Steg 2

Design

Vi skissar fram ett par skisser utifrån era önskemål eller grafiska profil. Det är i designfasen som konceptet utformas efter strategifasen. Då tar vi fram wireframes/skissar din nya hemsida i WordPress som förklarar upplägget. Efter ett par korrektursvängar kan skisserna godkännas för att påbörja den visuella designen. Wireframes är råskisser av strukturen, medans den visuella designen sätter bild och färg på skissen. Det är nu vi designar upp hela webbplatsen innan nästkommande steg – Produktion.

Ni får leverans av wireframes och design som PDF filer, när dessa godkänns så påbörjar vi byggandet av sidmallar.

Intresserad? Kontakta oss
Steg 3

Produktion

I produktionsfasen utvecklar vi alla delar som kommer att livesättas vid lansering. När designfasen är klargjord så producerar vi en hemsida i WordPress med tillhörande kod och databas i staging-miljö. Efter varje sprint, stannar vi upp i projektet och kommunicerar med er innan vi går vidare till nästa sprint. Webbplatsen kommer under hela projektets gång vara tillgänglig för er att se, vi gör resan tillsammans!

När projektet går mot sitt slut, så förbereder vi inför nästkommande steg – Lansering. Förberedelserna grundar sig i kontinuerlig kvalitetssäkring, enhetstestning, hastighet och säkerhet. Vi ser till att allt fungerar som det ska och gör projektet färdigt för flytt till livemiljö.

Intresserad? Kontakta oss
Steg 4

Lansering

I lanseringsfasen importerar vi över webbplatsen från staging-miljön där vi utvecklat sidan. Vi sätter webbplatsen live på er öppna domän och den är nu tillgänglig för alla besökare. Vi skickar över alla inloggningsuppgifter till er, samt håller en kortare utbildning i hur man hanterar publiceringsverktyget. I samband med utbildningen får ni även en detaljerad hanteringsmanual som PDF.

Efter lanseringen avslutar vi med en gemensam utvärdering och hjälper er med eventuella marknadsföringskampanjer och sökmotoroptimering. Vår roll när vi lanserat din nya hemsida i WordPress varierar våra uppgifter. I de flesta fall arbetar vi löpande med drift och service för att ni ska kunna fokusera på affärer istället för drift av webbplatsen. Driftsäkerhet är oerhört viktigt och med våra servicepaket tar vi ett helhetsansvar.

Efter lansering påbörjas även arbetet med att driva trafik, attrahera besökare och nå målsättningen. Vi hjälper då till med digital marknadsföring via sociala kanaler, Google Ads och sökmotoroptimering för att få fart på den konverteringen som vi gemensamt satt som målsättning.

Intresserad? Kontakta oss

Se våra senaste webbplatser vi skapat.

Varför välja Empire?

Vi hjälper er att öka omsättningen och framförallt konverteringsfrekvensen via webben. Efter kommunikation med er så tar vi fram en design med fokus på ert mål. För oss är det viktigt att din hemsida i WordPress har en bra kodstruktur, unik design och responsiv. Genom att följa dessa tre grundpelare så har vi alla möjligheter att skapa en framgångsrik webb.

Genom webbutveckling av högsta kvalitet så ökar vi resultatet i form av verksamhetsmål och synlighet.

 • Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
 • Vi skapar en design anpassad efter ert intresse och målgrupp
 • Vi följer upp och analyserar besökarnas beteende efter lansering
 • Snabb, personlig & hjälpsam support
webbplats i wordpress

Wordpress

Wordpress är idag världens mest använda CMS system. Verktyget är enkelt att använda, anpassningsbart, modernt och sökmotorvänligt. Letar ni efter en webbyrå som är experter på WordPress och webbdesign så har ni kommit helt rätt. Våra utvecklare är utbildade och specialiserade inom att skapa hemsidor i WordPress. Vi har arbetat med WordPress sedan vi startade Empire webbyrå och satt upp flera hundra webbplatser med detta verktyg. Vi har ingen begränsning i skapandet och designen och kan arbeta fram i princip vilken design och funktion som helst. Om tanken har slagit er att börja använda en hemsida i WordPress för företaget så är vi absolut rätt partner att hjälpa er framåt. Börja med att skriva en egen kravspecifikation som du skickar till oss. I specifikationen beskriver du dina önskemål och krav för hemsidan. På så sätt, så kan du peka oss i rätt riktning innan påbörjat projekt.

Så varför ska du ha en hemsida i WordPress?

 • Open source plattform som ständigt är under utveckling
 • Rekommenderad plattform av Google i SEO-syfte
 • Du äger din hemsida i WordPress till 100%
 • Användarvänlig administrationspanel backend
 • Webbplatsen går att uppdatera i mobilen
 • Det finns mängder av tillägg och specialfunktioner som går att installera med ett klick
 • Ingen begränsning – Vi kan skapa vilken design som helst
 • Ingen begränsning – Webbplatsen går att bygga ut, förstora och förminska

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss