Webbplatser som ger resultat. Vi skapar unik webb med designkvalitet.

Research & strategi

Målet är inställt på att vi alla ska veta vad som ska göras, av vem och när det ska vara klart. Viktigast här är att vi vet vad webbplatsens huvudsakliga syfte är. När vi sen utformar kommunikationsplanen vill vara säkra på att vi är väl insatta i företagets verksamhet. Syftet är att företagets kommunikation ska stödja verksamhetsmålen i företaget och därför inleder vi varje projekt med att definiera målen. Det gör vi bland annat genom transparent kommunikation.

Design

Efter vi klargjort webbplatsens syfte tar vi fram Wireframes på er nya webbplats som förklarar upplägget. Därefter tar vi fram 2-3 skisser utifrån er grafiska profil. Det är i designfasen som konceptet konkretiseras med hjälp av interaktionsdesign, informationsdesign, visuell design och systemdesign. Efter ett par korrektursvängar kan designen godkännas för att påbörja byggandet av sidmallar.

Produktion

Vi producerar webbplatsen i testmiljö som även ni får tillgång till. När allt är klart implementeras webbplatsen live under kontinuerlig kvalitetssäkring och enhetstestning i alla plattformar och webbläsare. Vi ser till att de tekniska funktionerna fungerar som de ska och flyttar över webbplatsen till korrekt live hosting.

Lansering

Under lanseringen installeras säkerhetstillägg och vi går igenom kodstrukturen en sista gång. Här har vi sedan en kortare utbildning hur ni hanterar webbplatsen och WordPress. Vi levererar även en hanteringsmanual med tillhörande videos för hantering. Efter lansering utvärderar vi webbplatsen och fortlöper med service och support om så önskas.

Varför välja Empire?

Vi hjälper er att öka omsättningen och framförallt konverteringsfrekvensen via webben. Efter kommunikation med er så tar vi fram en design med fokus på ert mål. För oss är det viktigt att hemsidan har en bra kodstruktur, unik design och responsiv. Genom att följa dessa tre grundpelare så har vi alla möjligheter att skapa en framgångsrik webb.

Genom webbutveckling av högsta kvalitet så ökar vi resultatet i form av verksamhetsmål och synlighet.

 • Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
 • Vi skapar en design anpassad efter ert intresse och målgrupp
 • Vi följer upp och analyserar besökarnas beteende efter lansering
 • Snabb, personlig & hjälpsam support
webbplats i wordpress

Wordpress är idag världens mest använda CMS system. Verktyget är enkelt att använda, anpassningsbart, modernt och sökmotorvänligt. Letar ni efter en webbyrå som är experter på WordPress och webbdesign så har ni kommit helt rätt. Våra utvecklare är utbildade och specialiserade inom WordPress. Vi har arbetat med WordPress sedan vi startade Empire webbyrå och satt upp flera hundra webbplatser med detta verktyg. Vi har ingen begränsning i skapandet och designen och kan arbeta fram i princip vilken design och funktion som helst. Om tanken har slagit er att börja använda WordPress för företaget så är vi absolut rätt partner att hjälpa er framåt.

Så varför är WordPress så bra?

 • Open source plattform som ständigt är under utveckling
 • Rekommenderad plattform av Google i SEO-syfte
 • Du äger din egna webbplats till 100%
 • Användarvänlig administrationspanel backend
 • Webbplatsen går att uppdatera i mobilen
 • Det finns mängder av tillägg och specialfunktioner som går att installera med ett klick
 • Ingen begränsning – Vi kan skapa vilken design som helst
 • Ingen begränsning – Webbplatsen går att bygga ut, förstora och förminska

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss