Monitor larm

”Skräddarsydda säkerhetslösningar i Västra Götaland”

Kund
Monitor larm
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2020

Arbete
 • Redesign av webbplats
 • Webbutveckling
 • Analysverktyg

Om uppdraget

Monitor erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar i Västra Götaland. De är en certifierad firma som hjälper dig med hela processen från installation till kontakt med larmcentralen. Projektet designades av vår samarbetspartner i Göteborg och utvecklades utav oss på Empire.

Inom säkerhetsbranschen är det vanligt att webbplatserna ser avskräckande ut, med dystra bilder och komplicerad navigering. Vilket även Monitor larms hemsida gjorde. Vår målsättning var att skapa en ljus och positiv webbplats med mycket enklare navigering för besökare.

hemsida för larmtjänst hemsida för larmtjänst

Resultat

Den ena bilden visar deras tidigare webbplats som hade avskräckande bilder, jämfört med deras nya ljusa bilder. Vi skapade en modern plattform med ljus layout och videoheader som visar budskapet direkt på landningssidan. Vi producerade genomtänkta Call to actions som navigerar kunderna enkelt och skapade en väldigt lättnavigerad meny.

Navigering

Den ena bilden visar deras tidigare webbplats som hade en extremt stor navigering med över 50st alternativ. Vi skapade en minimerad och lättnavigerad meny för en bättre användarupplevelse. Nu blir det mycket enklare för besökare att hitta de dem söker.

hemsida meny för larmtjänst hemsida meny för larmtjänst

#c8a548

#9d732e

#0e5878

#04665e

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande