Kbtpsykologer.se

KBT psykologer i Stockholm med lång erfarenhet.

Kund
KBT Psykologerna Stockholm
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2021

Arbete
 • Webbplats
 • Design
 • Spårning
 • SEO

Om uppdraget

KBT Psykologerna är en mottagning på Östermalm i Stockholm som erbjuder diverse tjänster inom Kognitiv Beteendeterapi. Vi fick uppdraget att producera en ny ”varm” webbplats i linje med deras nya grafiska identitet.

Tanken men projektet var att skapa något nytt i branschen. En modern mobile-first webbplats med tydliga CTAs och användarvänlig frontend för deras målgrupp. Vi skapade en varm och inbjudande webbplats som utstrålar harmoni.

“Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.”

Eva Björnstjerna- KBT psykologerna Stockholm
Hemsida för kbt psykologer

Resultat

Bilden visar före/efter. Vi startade igång projektet med workshops och målgruppsanalyser. Därefter påbörjade vi arbetet med design och färgerskalor. Efter några vändor påbörjades programmeringen av webbplatsen och resultatet blev fantastiskt.

Kunden hade inte uppdaterat sin webbplats sedan 2006 och det var noll tänk på sökmotorer eller trafik. Efter lansering påbörjades grundarbetet för sökmotoroptimeringen. En månad efter projektet rankar dem på toppositioner med viktiga sökord och får mer trafik än någonsin.

logotyp för kbt psykologer

#a6b495

#798a68

#9d5361

#e1807b

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande