Skip to main content

Vi har ett extra öga för webbdesign och specialiserar oss på att skapa samt utforma vackra och funktionella webbplatser. Empire har erfarenhet inom webbdesign sedan 2015 och har hjälpt både små och stora företag till digital framgång.

Vad är en webbdesignbyrå?

En bra webbdesignbyrå har ett team av erfarna designers, utvecklare och marknadsförare som kan hjälpa dig att skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande utan också effektiv när det gäller sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Byrån skapar strukturer för hemsidor med fokus på de grafiska elementen, som exempelvis kulörer, typsnitt, sammanlänkningar, UI och UX.

När du väljer en webbdesignbyrå är det viktigt att ta hänsyn till byråns tidigare uppdrag och arbetsprocess. Du vill försäkra dig om att den byrå du väljer kan skapa den typ av webbdesign som du behöver. Det är också viktigt att veta vilket CMS byrån använder så att din nya webbdesign är framtidssäkrad och byggs på en modern plattform.

Intresserad? Kontakta oss

När ska man anlita en webbdesignbyrå?

När du går i tankarna om att göra en ny hemsida i WordPress eller bara ett designutkast på en ny hemsida ska du vända dig till en webbdesignbyrå som Empire. Vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att skapa en högkvalitativ webbplats. Vi har också resurserna för att se till att din webbplats alltid är uppdaterad och uppfyller alla de senaste standarderna och bästa metoderna.

Vi kan också hjälpa dig att utveckla en effektiv marknadsföringsstrategi, inrätta webbhotell och sköta driften. I grund och botten kan vi vara din one-stop shop för allt som rör att få ditt företag online.

Intresserad? Kontakta oss

Varför är webbdesign viktigt?

En genomtänkt webbdesign är viktig eftersom det är via UX-designen som dina besökare interagerar med din webbplats. En väl utformad webbplats är lättnavigerad och användbar som i sin tur hjälper dig att sticka ut från dina konkurrenter.

En bra webbdesign förbättrar också din webbplats sökmotoroptimering (SEO), dvs. hur väl din webbplats rankas i sökmotorer som Google. Detta är viktigt eftersom det kan hjälpa dig att locka fler besökare till din webbplats och förbättra ditt företags resultat.

Men den kanske viktigaste delen är att din webbdesign är responsiv. Responsiv design är en typ av webbdesign som gör att webbplatser ser bra ut på alla enheter, från telefoner till surfplattor och stationära datorer. Responsiva webbplatser är enkla att navigera och använda och de anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar. Detta är viktigt eftersom allt fler använder mobila enheter för att surfa på webbplatser.

Intresserad? Kontakta oss

Vi gör webbdesign i WordPress

Vi är experter på webbdesign i WordPress som är ett innehållshanteringssystem (CMS). När vi bygger hemsidor i WordPress så gör vi det främst av tre anledningar.

  • Open source: WordPress byggs på öppen källkod, vilket betyder att det är en framtidssäkrad plattform som kontinuerligt uppdateras.
  • Enkelheten: När vi har levererat din nya hemsida så kommer du enkelt att kunna byta ut bilder, texter och även bygga ut hemsidan med nya undersidor.
  • Populariteten: Fler än 75 miljoner hemsidor använder WordPress. Det betyder också att det finns en stor mängd utvecklare som känner till koden. Du blir därmed aldrig fastlåst till en specifik byrå.

Vi är skickliga på att utforma vackra, funktionella WordPress-webbplatser som är lätta att använda och underhålla. Vi kan också hjälpa dig att sätta upp webbhotell och sköta hela driften av hemsidan så att du kan fokusera på dina affärer.

Fler verktyg vi arbetar med för att säkerställa en bra och kommunikativ webbdesign utöver WordPress är bl.a. Figma, Photoshop, Adobe XD, Miro och Asana.

Intresserad? Kontakta oss

Se våra senaste webbplatser vi skapat.

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss