Skip to main content

Marknadsföring på sociala medier

Uppnå oöverträffad synlighet och öka din försäljning genom att ta steget in i framtiden med vår datadrivna marknadsföring på sociala medier.

Kontakta oss

Pricka rätt målgrupp med annonsering på sociala medier

Låt oss hjälpa dig att bygga starka varumärken, skapa engagerande innehåll och generera konverteringar som du aldrig tidigare har upplevt. Missa inte möjligheten att vara i framkant av den digitala marknadsföringsrevolutionen. Vi hjälper dig med datadriven paid social på Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn, Pinterest och Snapchat.

annonsering på sociala medier kostnad
annonsering på sociala medier kostnad

Paid social-kanaler vi erbjuder

Vår expertis omfattar annonsering i alla de ledande sociala mediekanalerna. Vi förstår att varje företag har unika förutsättningar och mål, och vi är här för att hjälpa er navigera genom dessa kanaler för att maximera era möjligheter. Kontakta oss idag för en diskussion om hur vi kan skräddarsy en strategi som passar just er och hjälper er att nå era mål i sociala medier.

Facebook annonsering

Facebook / META

Stor data och många användare som gör det möjlighet att nå rätt målgrupp utan större instatser.

Instagram annonsering

Instagram

Samma data och möjligheter som Facebook men annan målgrupp. Rekommenderat i varumärkesbyggande syfte.

Youtube-annonsering

Youtube

Den största kanalen för videodelning med bra statistikmöjligheter där vi kan nå majoriteten av svenska befolkningen.

Linkedin-annonsering

LinkedIn

Den stora plattformen för företagare och karriär. Rekommenderat för B2B-annonsering och rekrytering.

Tiktok ads

Tiktok

En snabbväxare inom sociala medier som tagit hela världen med storm. Rekommenderat för unika prylar eller i varumärkesbyggande syfte.

Vi hjälper er hela vägen

Ta ditt företags marknadsföring till nya höjder med vår expertis inom sociala medier! Vi är specialister på att arbeta med alla de stora sociala medierna och kan skapa en skräddarsydd lösning som passar just ditt företags behov. Genom att samarbeta med oss kommer du att dra nytta av vår djupa kunskap och erfarenhet för att maximera din synlighet, öka din varumärkesexponering och generera konkreta resultat.

Oavsett om du vill nå ut till en bred publik på Facebook, engagera dig med influencers på Instagram, bygga professionella nätverk på LinkedIn eller nå ut till den yngre generationen på TikTok – vi har verktygen och kompetensen för att göra det möjligt. Vi förstår att varje företag är unikt och vi strävar efter att skapa en skräddarsydd strategi som passar just dina mål och budget. Kontakta oss idag och låt oss ta hand om din marknadsföring i sociala medier. Vi är redo att ta ditt företag till nästa nivå och hjälpa dig att nå oöverträffad framgång!

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!