Ny hemsida till bäddsofflagret

Baddsofflagret.com

Sveriges största utbud

Kund
Bäddsofflagret
Plattform
 • WordPress
 • Woocommerce
Besök webbplats
Lanserad

Första lansering: 2016
Andra lansering: 2022

Arbete
 • E-handel
 • Betald annonsering (SMM & SEM)
 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • Grafisk identitet
 • Tryckmaterial
 • Hosting och servicepaket

Om uppdraget

Bäddsofflagret har sitt ursprung i Göteborg och grundades år 1969. Dem var de första i Sverige att nischa sina produkter inom segmentet soffor och har sedan dess varit den starkaste aktören på marknaden. Idag har dem butiker i Stockholm, Göteborg och satsar hårt på egen e-handel.

Vi började jobba tillsammans med kunden redan 2016. Vi flyttade då deras e-handel från eget CMS till WordPress och Woocommerce. Sedan dess har vi arbetat löpande med dem, från att ta fram tryckmaterial till betald annonsering och organisk sökmotoroptimering. I skrivande stund har dem en ROAS på ca 1000% och rankar top 10 på en mängd konkurrensutsatta sökord med volymer upp till 50.000 per månad. 2022 var det dags för en grafisk uppdatering. Med oss som partner så kunde vi använda samma befintliga tema som vi byggt upp redan 2016. Vi byggde om startsidan, vissa landningssidor, uppdaterade kulörer på logotypen och uppdaterade typsnittet.

Resultat

Arbetet började med att ta fram en ny grafisk identitet. Vi uppdaterade logotypen, typsnitt och färger. Därefter tog vi fram en ny e-handel (höger) som skulle bli mycket mer modern och användarvänlig än deras webbplats från 2014 (vänster).

Vi skapade en användarvänlig backend som ger kundens webbansvarig en lättmanövrerad adminpanel och orderhantering. Vi skötte även integrationer med Klarna, DHL, Fortnox m.fl. När projektet lanserades satte vi igång med den digitala marknadsföringen och har hanterat kundens budget och marknadsplan sedan vi släppte den första versionen 2016. Vi fortsätter arbeta med kunden i skrivande stund med allt från vidareutveckling, SEO, SEM, SMM till service och hosting.

#8cbd62

#d50100

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande