Lokal SEO innebär att du syns via olika sökmotorer som bla. Google och Bing för rätt folk på rätt plats. Varje dag söker människor för att hitta ställen i deras närhet, då är det viktigt att just din verksamhet finns synlig. Detta är ett extremt viktigt verktyg för dig som bedriver lokala verksamheter som exempelvis restaurang, café, frisörsalong, bilhandel, behandlingar, tatueringsstudios m.m.

Precis som med originell SEO så är målet att synas så högt upp som möjligt i Googles sökresultat. Skillnaden med lokal SEO är att vi optimerar för att din verksamhet ska synas efter sökningar på specifika områden, gator eller städer. Ett exempel kan vara att någon söker på ”Italiensk restaurang i Stockholm”. Om er verksamhet då visas bland de översta sökresultaten så har är chansen väldigt stor att den som sökte på detta just kommer att besöka er. Här kan vi alltså optimera mot 100% rätt målgrupp.

Kom igång med lokal SEO

Vill du veta mer om lokal SEO?

ERBJUDANDE: fast kostnad 5995kr 2995kr/mån (3 månader bindningstid)

  Namn
  E-post
  Din webbadress
  Kort presentation om din verksamhet

  Lokal digital marknadsföring

  Facebook & Instagram

  Vill du istället använda sociala medier för att nå ut till rätt målgrupp? Den stora skillnaden är var just din målgrupp befinner sig. Om ni vet om att era besökare spenderar mycket till på sociala medier så kan detta vara rätt väg att gå. Tillsammans med er analyserar vi din målgrupps beteende och använder plattformen som kommer att ge bäst resultat. Instagram och Facebook är datadrivet, vilket betyder att vi kan samla mycket information för att pricka precis rätt personer.

  Vi rekommenderar alltid en mix av SEO och digital marknadsföring för att senare analysera vilken av plattformarna som ger just er verksamhet bäst resultat.

  Vill du jobba med oss?

  Kostnadsfri offert

  Skicka ett mail

  Kontakta oss