En vacker webb är ditt ansikte utåt.

Vi lägger stor vikt på kundfokus och kommunikation så att vi kan lära känna er verksamhet och därefter skapa en anpassad webb som kommer att bli ert ansikte utåt. Vi erbjuder snabb och stabil webb med modern design helt anpassade och skräddarsydda efter er verksamhet.

webb paket

Webbpaket

Vi har fyra olika webbpaket som fyller olika funktioner och som passar olika företag.
Välj de alternativ som passar dig.
Våra webbpaket

webb design

Webbdesign

På internet idag går det att hitta allt man söker efter, iprincip alla har en webbplats.
Därför blir det då viktigare att sticka ut från mängden. Ha en modern webbplats som är unik, igenkännande och trovärdig.

webb design

Redesign

har du en webbplats som är omodern och som inte speglar din verksamhet? Vi bygger då om din sida och skapar en ny vacker webbplats.

webb e-handel

E-handel

med en skräddarsydd e-handel från Empire webbyrå kan man sälja och visa upp sina produkter efter egna önskemål. Vi kopplar ihop e-handeln med önskad betallösning som tex. Paypal, klarna, Swish eller payex.

responsiv webb design

Responsiv design

Detta är en viktig faktor idag om man vill synas högt upp på sökmotorerna. Med responsive design menar man att webbplatsen ska anpassas olika beroende på vilken enhet och webbläsare du använder. Ny statistik visar att 1/3 svenskar surfar på mobilen och därför anpassar vi webbplatsen till alla olika webbläsare och alla viewports.

sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Som webbutvecklare strävar man alltid efter att optimera webbplatsen för bra placeringar i sökmotorerna som tex. Google och bing.
Vill du synas bland toppen så krävs det tid och kunskap, vi har båda!

Wordpress

WordPress

Vi är utbildade och specialicerade inom WordPress. Detta är ett publiceringsverktyg som gör det lätt för dig som kund till oss att enkelt lägga in text och bilder m.m. utan att behöva kunna en rad kod.
Lär dig mer om WordPress

trycksaker

Trycksaker

I samband med att du byter webbplats kan det vara läge att trycka upp nya visitkort, banners, dekaler eller annat tryck/print som matchar er nya image. Vi hjälper er med detta!
Se visitkort eller klistermärken som vi gjort åt våra kunder.

sociala medier

Sociala medier

Sociala medier är ett kraftfullt verktyg att kommunicera med dina besökare på nätet. Du kan relativt enkelt bygga en bra relation med din målgrupp. Vi hjälper er med att komma igång med sociala medier, bygga upp en engagerad följarskala inom din målgrupp och skapa kraftfulla kampanjer.