Heyman & Holmberg hemsida

Heymanholmberg.se

Heyman & Holmberg är en familjeägd textilagentur som grundades 1909.

Kund
Heyman & Holmberg
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2023

Arbete
 • Webbplats i WordPress
 • E-handel i Woocommerce
 • B2B shop + registrering
 • Integration med Fortnox (Lagersaldo, priser, ordrar, fakturor)
 • Multilingual

Om uppdraget

Heyman & Holmberg grundades år 1909 och är en familjeägd textilagentur som nu drivs av tredje generationen. Med sin bas i Göteborg är Heyman & Holmberg distributör inom marinbranschen och representerar flera ledande varumärken. Vi fick äran att bygga om och förbättra deras webbplats. Utgångsläget var en webbplats byggd i Drupal med en stor produktkatalog utan sökmöjligheter eller köpfunktioner.

Heyman & Holmberg logotyp
Heyman & Holmberg hemsida

Resultat

När vi fick uppdraget låg webbplatsen i en utgående version av Drupal och användarvänligheten var ogenomtänkt och svår. Med över 1000 produkter utan varken filtrering, sökfunktion eller köpfunktion var vi redo att ta ett större ansvar för att förbättra användarupplevelsen.

Vi skapade en slutprodukt med lika bra användarvänlighet på mobilen som på desktop. Logisk sajtstruktur för både användare och sökmotorer med tydlig filtrering både i mega-menyn samt på webbshoppen. Vi implementerade även översättningsfunktioner, en fullständig B2B-shop och integration med Fortnox.

Alla produkter visas på hemsidan men eftersom kunden endast säljer till återförsäljare så döljer vi priserna för besökare. För att få tillgång till produktkatalogen så registrerar man sig på heymanholmberg.se och administratören får neka eller godkänna återförsäljaren. Allt sköts digitalt via deras nya webbplats.

#062b64

#446084

#8e9fc0

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande