Skip to main content

Ingen kan skapa attraktiv e-handel som oss. Öka försäljningen med Empire.

Modern & framtidssäker e-handel Vi är en modern webbyrå i Stockholm som skapar webbprojekt för alla företag, stora som små, nystartat som väletablerat. Vi producerar webbutiker som genererar mycket försäljning och skapar mervärde med en framtidssäker design.

Genom webbutveckling av högsta kvalitet så ökar vi resultatet i form av försäljning och exponering

Vad gör oss unika?

 • Vi studerar er bransch för att öka möjligheten att nå våra/era mål
 • Vi skapar en design med fokus på konvertering. Dvs hur vi ska få era kunder att slutföra så mycket köp som möjligt
 • Vi skapar grunder för att nå ut till så mycket kunder som möjligt

Woocommerce koppling med WordPress

Vi använder Woocommerce när vi bygger webbutiker. Woocommerce är ett tillägg som används till WordPress när man ska utnyttja WordPress kraft och bygga en renodlad e-handel. Verktyget är oändligt stort och kan användas användarvänligt till alla typer av e-butiker. Hos oss har du även möjlighet att hyra din webbutik. Genom en hyrlösning betalar du en månadsavgift till oss för att vi ska bygga och drifta din e-handel. Om du istället vill köpa butiken så går även det bra, vi anpassar oss efter dina förutsättningar och krav. Några av flera fördelar med Woocommerce:

Konvertering

Vi går mot moderna tider och så gör även onlinehandeln. Woocommerce gränssnitt är modernt, köpprocesserna är snabba och enkla vilket medför fler konverteringar och glada kunder.

Inbyggda system

Det är enkelt att integrera Woocoommerce med andra system. E-handelsplattformen har färdiga tillägg som är producerade för att integreras med Woocommerce som gör det enkelt att komma igång.

Orderhantering

Du kan sköta hela orderhanteringen direkt från Woocommerce så att du slipper logga in på olika ställen för att ta betalt, redigera och kreditera ordrar. Istället görs det direkt från din e-handel med ett klick.

Frakt & betalning

De flesta betalleverantörer har idag färdiga moduler som enkelt kan appliceras i din Woocommerce installation. Du kan även koppla ihop och sköta frakthanteringen direkt från din e-handel. Boka in frakt, skriv ut fraktsedel och ta betalt med ett klick.

Sökmotoroptimering

Synligheten är A och O när du är ska sälja online. Kopplingen mellan WordPress och Woocommerce ger oss som webbyrå en enorm möjlighet att optimera din e-handel för sökmotorer.

Anpassningsbart

Systemet är enkelt att anpassa efter dina önskemål. Med öppen källkod behöver du inte heller hyra in dig eller betala leverantörer för att din e-handel ska vara live. Du äger din e-handel 100% själv.

Wordpress är idag världens mest använda CMS system. Verktyget är enkelt att använda, anpassningsbart, modernt och sökmotorvänligt. Letar ni efter en webbyrå som är experter på WordPress och webbdesign så har ni kommit helt rätt. Våra utvecklare är utbildade och specialiserade inom WordPress.

När vi bygger webbutiker så kombinerar vi WordPress med ett tillägg som heter Woocommerce. Det är väldens mest använda e-handelssystem och speciellt utvecklat för WordPress. Efter lansering anpassar vi möjligheterna för er och verktyget är otroligt lättadministrerat. Vi har levererat ett X antal lösningar med Woocommerce och älskar det. Vi är säkra på att ni kommer känna samma!

Så varför är WordPress så bra?

 • Open source plattform som ständigt är under utveckling
 • Rekommenderad plattform av Google i SEO-syfte
 • Du äger din egna webbplats till 100%
 • Användarvänlig administrationspanel backend
 • Webbplatsen går att uppdatera i mobilen
 • Det finns mängder av tillägg och specialfunktioner som går att installera med ett klick
 • Ingen begränsning – Vi kan skapa vilken design som helst
 • Ingen begränsning – Webbplatsen går att bygga ut, förstora och förminska
Wordpress logo

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss