Skip to main content

E-handel i WordPress

Vi bygger e-handelsbutiker i världens mest använda innehållshanteringssystem, WordPress.

Kontakta oss

Woocommerce byrå

Letar ni efter en byrå som ska hjälpa er att ta er e-handelsbutik till nya höjder? Eller Ska är ni precis i startgroparna? Vi har byggt webbplatser med WordPress & Woocommerce sedan 2015 och har många fina projekt i ryggen.

Varför just WordPress?

WordPress bygger på öppen källkod och utvecklas ständigt, vilket gör att tekniken aldrig blir gammal och ni slipper hyrlösningar. Ni kommer alltid att äga er egna webbplats till 100%. Det finns heller inga begränsningar, vilket betyder att det alltid går att vidareutveckla hemsidan vid behov.

E-handel med Woocommerce

Med ett tillägg till WordPress som heter Woocommerce kan vi få din webbplats att bli till en e-handel. Detta är ett utav världens mest använda tillägg för e-handel, vilket gör att det finns oändligt med integrationer och funktioner som går att koppla på. Slipp månadskostnader helt och hållet med en egen e-handel istället för en hyrlösning.

Säkerhet & hälsa

Likt andra system som byggs på öppen källkod så finns det alltid en risk för oönskade intrång. Därför bör man alltid se till att hemsidan är hälsosam samt håller en hög säkerhetsklass. Vi tar säkerheten på allvar och inkluderar alltid grundskydd samt managed hosting på egen server om ni önskar att använda vår WordPress hosting.

Så jobbar vi

Vår arbetsprocess är kanske inte på något sätt unikt men den är beprövad på över 100 projekt och uppskattad av många. Vi gör allt för att förenkla och på bästa sätt kommunicera vår arbetsprocess både för dig som kund och för vårt team.

1

Uppstart och förstudie

Första steget i processen för att sätta ett scope och presentera en specificerad offert med tidsplan. Här definierar vi en sitemap tillsammans med er och inventerar befintligt och nytt innehåll.
2

Innehåll

Vi efterfrågar och samlar innehållet (text, bilder och videos) i en gemensam mapp. Vi placerar ut innehållet på de olika sidorna från vår gemensamma sitemap och om något saknas skickar vi mer än gärna ut våra duktiga fotografer till er. Vi erbjuder även copywriters som kan sätta er tonalitet och prägel med en touch av SEO.
3

Skisser & design

För att säkerställa att rätt innehåll hamnar på rätt plats så behöver vi stämma av innehållet tillsammans med sitemap och skiss på underlaget. När vår designer är klar med grundstrukturen så stäms den av med er innan fortsättning.
4

Programmering

Våra utvecklare biter tag i utveckling av hemsidan när designen är avstämd med er. Designen implementeras och utvecklas i en testmiljö. När allt är klart och testats så får ni tillgång till en demosajt. Efter att ni har klickat runt och godkänt så planerar vi lansering.
5

Tekniska åtgärder

Vi installerar och integrerar önskade tredjepartslösningar som ska hjälpa oss tillsammans i er digitala resa. Här kan vi integrera olika typer av spårning och Google-integrationer men även CRM, bokföringsmoduler etc.
6

Lansering & marknadsföring

Hemsidan lanseras och ni får en digital utbildning för hur hemsidan fungerar. Oftast tar vi sedan hand om service och säkerhet av hemsidan för att garantera att den ska fortsätta vara snabb och säker. Vi hjälper även till med SEO, paid social och SEM för att driva trafiken.

Trafik + affärer = sant!

När e-handeln är lanserad och klar vill vi givetvis få ut maximal potential av vad den kan uppnå. Därför vill vi gärna vara er långsiktiga partner med ett extra fokus på trafik- och affärsdrivande möjligheter. För att driva trafiken behöver man synas. Då jobbar vi med organisk sökmotoroptimering tillsammans med betalda kanaler som exempelvis Google ads, Bing ads eller paid social på Facebook och Instagram beroende på var er målgrupp befinner sig.

SEO

SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webben för att synas högt i Googles sökresultat. Besökarna som kommer genom Google sökningar som matchar era sökord söker just den produkt eller tjänst som ni erbjuder.

Paid social

Leads, varumärkesbyggande eller onlineförsäljning? Vi hjälper er att synas på sociala medier med högkvalitativt innehåll som visas mot en pricksäker målgrupp.

Utvalda webbprojekt

Storadio

Storadio

31 januari, 2024

Stora holm

Stora holm

23 oktober, 2023

Studio White

Studio White

17 oktober, 2023

Örum breakfast

Örum breakfast

14 oktober, 2023

Sirona

Sirona

9 oktober, 2023

Von vilo

Von vilo

30 juli, 2023

Vad tycker du? Se fler projekt

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!