Tonsjö mobil hemsida

Tonsjo.se

Making the cut since 1962

Kund
Tonsjö
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2022

Arbete
 • Webbplats
 • Foto & film
 • Hosting och servicepaket

Om uppdraget

Tonsjö är en mekanisk verkstad som vunnit flera priser och utmärkelser. Idag har dem 98 anställda med en omsättning på 35 miljoner euro. Projektet startades pga. den gamla hemsidan inte speglade den riktiga ”Tonsjö-verksamheten”. Vi behövde göra ett upplyft, framför allt i designen för att sätta den riktiga känslan på vad Tonsjö egentligen är. Tillsammans med vår samarbetspartner så tog vi fram en ny design, filmade och fotograferade till webbplatsen och därefter byggde vi och lanserade webbplatsen.

Resultat

Arbetet började med att ta fram en ny design (höger) som skulle bli mycket mer modern och användarvänlig än deras tidigare webbplats (vänster). Tillsammans med vår samarbetspartner tog vi fram en design som alla parter gillade. Därefter var vi ute hos kunden för fotografering och videos. Materialet används sedan till hemsidan, sociala medier och andra kanaler.

När designen var godkänd och video- och fotomaterialet var redigerat så var det dags att bygga hemsidan. Vi skapade en användarvänlig sida med hänsyn till whitespace enligt UX-metoder. Därefter byggde vi ett globalt block med Tonsjös ”areas of expertise” som placeras ovanför footern på utvalda sidor som en CTA till tjänsterna. Vi fortsätter arbeta med kunden i skrivande stund med allt från vidareutveckling till service och hosting.

#417dbd

#0452a1

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande