Havfrun ny hemsida

Havsfrun.se

Havsfrun arbetar främst med att söka efter nya och större affärsmöjligheter.

Kund
Havsfrun
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2022

Arbete
 • Webbplats
 • Integrationer
 • Hosting och servicepaket

Om uppdraget

Havsfrun är ett investmentbolag som fokuserar på nya och större affärsmöjligheter genom investeringar och uppköp av bolag. Projektet med deras nya hemsida startades eftersom att deras gamla hemsida var gammal, rörig och svårnavigerad. Dem hade även publikationer som korspublicerades på olika plattformar och ville äga allt material som exempelvis pressreleaser själva genom egen publicering på den nya hemsidan. Havsfrun ville även ha en pålitlig partner för att sköta underhåll, service och säkerhet för att förhindra intrång eller nedtid. Så vi började med ett gediget grundarbete..

Resultat

Arbetet började med att ta fram en ny menystruktur. Vi ritade upp en ny sitemap tillsammans med kunden och började arbeta på sidstrukturer som senare skulle fördelas ut på de olika sidorna. Därefter påbörjade arbetet med att ta fram färgkoder, typsnitt och färdiga design som senare skulle utvecklas till faktiska sidor.

Resultatet blev en lättnavigerad, tydlig och innehållsrik responsiv webbplats. Idag äger kunden allt sitt innehåll och allt från pressmeddelanden till rapporter publiceras direkt i CMSet som ger kunden fullständig kontroll och äganderätt på allt material. Vi fortsätter arbeta med kunden i skrivande stund med allt från vidareutveckling till service och hosting.

#012446

#CCB34D

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande