Skip to main content
Om kursen

En onlinekurs för dig som vill annonsera på rätt sätt i sociala medier.

Idag är det ett krav att synas på alla sociala plattformar. Med Facebooks algoritm har dem gjort det omöjligt att synas genom organiska ”vanliga” inlägg. Och att klicka på knappen ”Marknadsför inlägg” kommer inte att hjälpa dig. Du behöver en träffsäker annonsering mot helt rätt målgrupp med mätbara resultat för att lyckas.

På denna onlinekurs lär du dig att annonsera på rätt sätt genom datadriven marknadsföring på Facebook och Instagram. Vi går igenom grunderna från att installera Facebook pixel till att sätta upp effektiva annonser genom Facebook ads manager. Du kommer att lära dig hur du A/B testar olika målgrupper, skapar lönsamma målgrupper, gör analyser och optimera dina annonser.

Vem passar kursen?

Kursen passar dig som arbetar med sociala medier, marknadsföring, egenföretagare eller e-handelsansvarig. I princip alla som vill lära sig hur du får maximal lönsamhet på Facebook och Instagram. Du behöver inga förkunskaper för att delta i kursen.

Certifiering

Efter kursen får du ett certifikat som bevisar att du är behörig att arbeta med digital marknadsföring. Certifikatet tillhandahålls som digital PDF samt PNG banner som du kan använda på din hemsida eller sociala medier. OBS! Du bör klara slutprovet för att få ditt certifikat. Slutprovet kan du göra när du är klar med kursen.

Efter kursen kan du detta

✅  Full kunskap i Facebook Ads manager
✅  Full kunskap i annonsering på Facebook och Instagram
✅  Sätta mål för din kampanj och skapa vinstdrivande annonser
✅  Segmentera och skapa anpassade målgrupper
✅  Struktur på konto och spårning
✅  Optimering och mätning

Hur fungerar kursen?

Denna onlinekurs är helt digital på distans och görs på vår egna plattform. När du valt kurs och betalat avgiften kommer du att få inloggningsuppgifter till kursen. Du loggar sedan in och startar kursen i din egna takt. Vi har inget utgångsdatum, så du kan göra de olika nivåer i den hastighet som du själv önskar. Du har alltid möjlighet att gå tillbaka om det är något du glömt eller vill se igen.

Efter varje nivå är det ett mindre prov som täcker kursens innehåll. För att gå vidare till nästa nivå måste du klara provet.

Intresseanmälan
viktor på empire webbyrå

Viktor Hadestrand

Utbildare

Viktor är grundare av Empire webbyrå och har sedan 2015 arbetat med digital marknadsföring. Han arbetar dagligen med att hantera marknadsföringen för 50+ kunder med goda resultat. I den här onlinekursen har Viktor satt ihop en heltäckande kurs som kommer lära dig att använda Facebook- och Instagram annonsering på ett lönsamt sätt, utan att behöva ta hjälp av dyra konsulter. På så sätt kan du hitta nya kunder och öka din försäljning - till lägsta möjliga kostnad.