Skip to main content

Instagram annonsering

Annonsera på Instagram med inspirerande innehåll mot rätt publik.

Kontakta oss

Bygg ett starkt varumärke med annonser på Instagram

I dagens digitala era är sociala medier en oumbärlig del av marknadsföringsstrategin för företag och varumärken. En plattform som har blivit särskilt framträdande inom detta område är Instagram. Med över en miljard användare världen över erbjuder Instagram en enorm potential för företag att nå ut till en bred målgrupp och öka sitt varumärkes exponering. Så hur kan vi nå rätt publik?

Retargeting

Rikta annonser mot tidigare kunder, besökare eller följare.

Lookalikes

Låt Facebooks maskininlärning hitta potentiella nya kunder som liknar dina befintliga.

Intressebaserat

Vi kan också hitta helt kalla målgrupper baserat på deras intresse, kön, geografi m.m.

Så jobbar vi med Instagram annonsering

Som en webbyrå specialiserad på digital marknadsföring och sociala medier, är vi välutrustade för att hjälpa våra kunder att dra nytta av fördelarna med Instagram annonsering. Vårt arbetsflöde är strukturerat och anpassas för att möta de specifika behoven hos olika typer av kunder. Här är en översikt över hur vi arbetar med Instagram-annonsering för olika kunder.

Dialog & fördjupning

Först och främst genomför vi en ingående diskussion med dig för att förstå din målgrupp. Vi identifierar vilken typ av produkter eller tjänster ni erbjuder och vilka mål ni strävar efter att uppnå genom Instagram-annonsering. Genom att förstå målgruppen kan vi skapa en strategi som riktar in sig på de mest relevanta användarna.

Målgrupp & segmentering

Vi använder avancerade analysverktyg för att genomföra en noggrann målgruppsanalys och segmentering. Vi använder Instagrams inbyggda målgruppsverktyg och externa verktyg för att identifiera demografiska data, intressen, beteenden och preferenser hos din målgrupp. Genom att skapa specifika målgrupper kan vi rikta in annonserna mot de mest relevanta användarna.

Kreativa annonser

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa effektiva annonser som fångar uppmärksamheten hos målgruppen. Vi tar hänsyn till Instagrams designriktlinjer och skapar visuellt tilltalande annonser med engagerande texter och kraftfulla bilder eller videor.

Optimering & analys

Vi övervakar kontinuerligt prestandan av dina annonser och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal som klickfrekvens, konverteringsfrekvens och kostnad per konvertering. Genom att analysera data kan vi finjustera kampanjen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Rapportering & uppföljning

Vi tillhandahåller regelbunden rapportering och tydliga insikter om kampanjens framsteg och resultat. Du får värdefull information om hur dina annonser presterar och vilka åtgärder som vidtas för att maximera din avkastning på investeringen i Instagram annonsering.

Vi hjälper er hela vägen

Vår arbetsprocess är kanske inte på något sätt unikt men den är beprövad på över 100 projekt och uppskattad av många. Vi gör allt för att förenkla och på bästa sätt kommunicera vår arbetsprocess både för dig som kund och för vårt team.

1

Installation av spårning

Vi hjälper er att implementera spårning och Metas pixel på er webbplats, vilket möjliggör insamling av viktig data och spårning av konverteringar.
2

Setup

Vi stöttar er i att skapa ett professionellt annonskonto på Meta, vilket ger er full kontroll och möjlighet att hantera era annonser och kampanjer.
3

Konkurrensanalys

Vi genomför en noggrann analys av era branschkollegor och konkurrenter för att identifiera framgångsrika strategier och kampanjer. Detta ger er värdefull insikt och inspiration för era egna annonser.
4

Målgruppsanalys

Vi hjälper er att analysera er målgrupp och deras beteenden för att skapa relevanta och effektiva annonser. Vi använder Instagrams omfattande målgruppsdata för att rikta era annonser till de rätta personerna.
5

Content

Vårt team av kreatörer hjälper er att skapa engagerande och attraktiva annonser och innehåll. Vi optimerar text, bilder och videor för att maximera effekten och locka intresse från er målgrupp.
6

Optimering

Vi övervakar kontinuerligt era annonser och kampanjer, och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal och resultat. Vi justerar bud, målgruppsinställningar och annonstidpunkter för att maximera resultatet.

Vad är Instagram annonsering?

Instagram annonsering är en marknadsföringskanal där vi kan visa annonser på Instagram för att marknadsföra dina produkter eller tjänster. Dessa annonser kan visas i olika format, såsom bilder, videor eller carousels, och de integreras sömlöst i användarens Instagram-flöde. Genom att använda Instagram annonsering kan du dra nytta av plattformens omfattande användarbas och dess sofistikerade målgruppssegmentering.

En av de mest fördelaktiga aspekterna med Instagram annonsering är möjligheten att nå en specifik målgrupp baserat på olika demografiska och beteendemässiga faktorer. Här är några av de målgrupper du kan nå genom Instagram-annonsering.

Demografiska målgrupper: Instagram tillhandahåller en mängd demografisk data som ålder, kön, geografisk plats och språkpreferenser. Detta gör det möjligt för oss att rikta annonser mot en specifik demografisk grupp som är mest relevant för din produkter eller tjänster.

Intressen och beteenden: Instagram samlar in data om användarnas intressen och beteenden baserat på deras aktivitet på plattformen. Detta inkluderar vilka konton de följer, vilka inlägg de interagerar med, vilka annonser de klickar på och vilka hashtags de använder. Genom att utnyttja denna information kan vi skapa anpassade målgrupper baserat på specifika intressen och beteenden.

Lookalike-målgrupper: Instagram ger även möjlighet att skapa ”lookalike-målgrupper”. Detta innebär att vi kan hitta användare som liknar dina befintliga kunder baserat på liknande intressen, demografiska data och beteendemönster. Detta gör det möjligt att nå nya potentiella kunder som är mer benägna att vara intresserade av ditt varumärke eller dina produkter.

Anpassade målgrupper: Om du har prenumeranter på nyhetsbrev, tidigare besökare på hemsidan, kundregister eller engagerade följare så kan vi skapa målgrupper av dessa personer. Därefter skapa en kampanj för att visa specifika annonser för just dessa personer.

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!