Skip to main content

Linkedin-annonsering

Plattformen för dig som vill nå andra företag eller rekryteringar.

Kontakta oss

Effektivt för B2B-marknadsföring

När det gäller B2B-marknadsföring är LinkedIn en ovärderlig plattform. Här kan du nå direkt till beslutsfattare, arbetssökande och professionella inom din bransch. Genom att annonsera på LinkedIn kan vi hjälpa dig att träffa rätt personer vid rätt tillfälle, vilket ökar dina chanser att generera leads av hög kvalitet och bygga värdefulla affärsrelationer. Genom att använda detaljerad demografisk och professionell data kan vi skapa annonser som är skräddarsydda för specifika segment och maximera ditt marknadsföringsresultat.

Företag och organisationer

Nå specifika företag och organisationer baserat på deras storlek, bransch eller geografiska plats.

Jobbtitlar och befattningar

Vi kan använda LinkedIns omfattande data för att rikta annonser mot specifika yrkesgrupper eller beslutsfattare.

Utbildning och akademiska grader

Vi kan också hjälpa dig att nå ut till personer med specifika utbildningsnivåer eller akademiska grader.

Så jobbar vi med LinkedIn-annonsering

Som en LinkedIn-annonseringsbyrå har vi en strukturerad arbetsprocess för att effektivt planera, genomföra och optimera LinkedIn annonser åt våra kunder. Vill du ha mer information så får du gärna höra av dig. Här är en översikt över vår arbetsprocess:

Strategi

Vi inleder varje samarbete genom att förstå våra kunders mål och affärsbehov. Vi analyserar vilka specifika mål ni vill uppnå genom LinkedIn-annonsering, oavsett om det handlar om att öka varumärkesmedvetenhet, generera leads eller rekrytera nya talanger. Utifrån den här analysen utvecklar vi en skräddarsydd strategi som definierar målgrupper, annonsformat, budskap och budget.

Målgruppsanalys

Vi utför en målgruppsanalys för att identifiera de mest relevanta segmenten att rikta in sig på. Det kan inkludera specifika branscher, jobbtitlar, befattningar, geografiska områden och intressen. Genom att förstå våra kunders målgrupp kan vi skapa anpassade annonser och optimera riktningen för att maximera effektiviteten och resultatet.

Annonskreativitet

Vi arbetar nära våra kunder för att skapa engagerande och attraktiva annonser som kommunicerar deras budskap på ett övertygande sätt. Vi tar hänsyn till LinkedIn’s annonsformat och bästa praxis för att optimera visuell design, rubriker, text och call-to-action för att locka tittarnas uppmärksamhet och öka konverteringsgraden.

Optimering & analys

Under kampanjens löptid övervakar vi kontinuerligt prestanda och resultat. Vi analyserar nyckelindikatorer som visningar, klickfrekvens, konverteringar och kostnad per konvertering. Genom att dra nytta av LinkedIn’s analysverktyg och vår expertis inom datadriven marknadsföring gör vi nödvändiga justeringar och optimeringar för att förbättra kampanjens effektivitet och maximera avkastningen på investeringen.

Rapportering & uppföljning

Vi levererar regelbundna rapporter för att dela viktiga resultat och analyser. Rapporterna ger insikter om kampanjens prestanda, kostnader, konverteringar och andra relevanta KPIer. Vi utvärderar resultatet mot de ursprungliga målen och ger rekommendationer för framtida kampanjer och strategier.

Hur kan man använda LinkedIn-annonsering?

LinkedIn är inte bara en av de mest populära sociala medieplattformarna, det är också världens största yrkesnätverk. Med över 774 miljoner användare i mer än 200 länder ger LinkedIn en unik möjlighet att ansluta med yrkesverksamma över hela världen. Oavsett om du söker nya karriärmöjligheter, vill expandera ditt professionella nätverk eller marknadsföra ditt företag, är LinkedIn platsen att vara på. Genom att kombinera social interaktion med yrkesrelaterat innehåll erbjuder LinkedIn en dynamisk plattform för att bygga relationer, dela kunskap och utforska nya möjligheter inom en rad olika branscher och yrken.

Som världens största yrkesnätverk har LinkedIn etablerat sig som en central spelare inom det professionella sammanhanget och är en ovärderlig resurs för yrkesverksamma över hela världen.

Utöver B2B-marknadsföring kan LinkedIn Ads också vara en ovärderlig resurs för att hitta och rekrytera nya medarbetare. Genom att utnyttja LinkedIn’s stora nätverk av yrkesverksamma kan du skapa annonser som riktas mot specifika yrkeskategorier, erfarenhetsnivåer och branscher. Detta ger dig möjligheten att nå ut till kvalificerade kandidater och öka dina chanser att hitta de mest lämpade talangerna för din organisation.

LinkedIn Ads erbjuder en mängd olika annonseringsalternativ för att passa dina specifika mål och budget. Du kan välja mellan textannonser, bildannonser, videoannonser och till och med dynamiska annonser för att fånga din målgrupps uppmärksamhet på ett effektivt sätt. Dessutom ger LinkedIn Ads dig möjlighet att mäta och optimera dina annonseringsresultat genom att tillhandahålla detaljerade insikter och analysverktyg.

Om du letar efter en plattform som erbjuder träffsäker och professionell annonsering för ditt B2B-företag eller vill hitta kvalificerade medarbetare, är LinkedIn Ads ett kraftfullt verktyg att överväga. Dra nytta av LinkedIn’s unika position som världens största yrkesnätverk och använd dess robusta annonseringsfunktioner för att nå dina affärsmål och ta din marknadsföring till nya höjder.

För att maximera effektiviteten och resultatet av dina LinkedIn-annonser är det avgörande att ha rätt partner vid din sida. Empire är den perfekta partnern för att hantera dina LinkedIn-annonseringsbehov. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom digital marknadsföring kan vi hjälpa dig att utforma skräddarsydda kampanjer som riktar in sig på din specifika målgrupp och levererar imponerande resultat.

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!