Hemsida för barberare

Studio-white.se

The new vision of barbering.

Kund
Studio White
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2023

Arbete
 • Webbplats i WordPress
 • Instagram API feed

Om uppdraget

Studio White är en innovativ barberare i hjärtat Malmö som drivs av Oliver White och David Ekbom. Dem kom till oss genom rekommendationer med en strävan att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för sina kunder som speglar deras studiokänsla även på webbplatsen.

De hade två tydliga mål: att främja online bokningar som deras primära CTA och att inspirera besökare med det engagerande innehåll de kontinuerligt skapar på sin Instagram.

Wireframe hemsida för barberare

Så gjorde vi

Vi inledde vårt samarbete genom att fördjupa oss i Studio Whites unika atmosfär och känsla, vilket speglade deras verkliga verksamhet. Genom samarbete med klienten, lyckades vi extrahera essensen av deras studio och utforma en digital strategi för att matcha den känslan.

Med en klar bild av målsättningarna formulerade vi en webbsajtstruktur och en sitemap som fokuserade på de två prioriterade områdena: att underlätta bokningar och att framhäva det inspirerande innehållet från Studio Whites Instagram-konto.

Content creation

Vi genomförde en grundlig inventering av befintligt text-, bild- och videomaterial och identifierade det som behövdes skapas eller anpassas för att upprätthålla den önskade stämningen och tonen. Tätt samarbete med klienten säkerställde att innehållet smälte väl samman med vår övergripande designvision.

Adobe XD skiss av hemsida

Design & utveckling

Med en stark konceptuell grund att bygga på, började vår designer processen genom att skapa en designidé som sedan vidareutvecklades till ett komplett designförslag och koncept. Vi utnyttjade Adobe XD för att ge klienten en föraning om helhetsupplevelsen innan utvecklingsarbetet ens påbörjades. Webbplatsen byggdes och utvecklades i WordPress, och för att säkerställa optimal prestanda driven på svensk miljömärkt el så placerade vi den på vår Litespeed WordPress hosting. Det resulterade i en webbplats som vi är stolta över och som uppfyller både Studio Whites och deras besökares förväntningar.

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande