Svensk Flytt

”Förmedlare som erbjuder flera typer av flyttjänster.”

Kund
Svensk Flytt
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2019

Arbete
 • Webbplats
 • Grafisk profil/Logotyp
 • Profilkläder

Om uppdraget

SvenskFlytt är en förmedlare i Stockholm som erbjuder flera typer av flyttjänster. Dem utför allt från kvalificerad flyttstädning till stora företagsflyttar. SvenskFlytt kom till oss och ville ha en hemsida som sticker ut från de övriga företagen i samma bransch. De hade ett tydligt mål om att varje sida ska vara konverteringsstark med hjälp av formulär, då de hanterar alla förfrågningar via mail.

svenskflytt responsiv design av webbyrå

Resultat

Vi tog in deras önskemål och skapade en användarvänlig och lekfull grafisk design med enkla offertformulär som ändras beroende på vilken tjänst man väljer. Svensk flytt har ökat konverteringen via formulär med 220% sedan vi kartlagt deras nya strategi. För att göra detta möjligt har vi implementerat anpassade formulär på varje enskild sida för att göra det enklare för besökaren att snabbt få en offert.

Designen på Svensk Flytt har tagit flyttbranschen till en helt ny nivå. Med färgstarka sektioner, lätt navigering och transitions har vi maximerat användarupplevelsen. Tack SvenskFlytt för ett roligt och lärorikt samarbete!

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande