WCSBS 2020

”The World Championship of skateboard slalom 2020 in Båstad, Sweden”

Kund
WCSBS
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2019

Arbete
 • Webbplats
 • Digital marknadsföring
 • Videoredigering

Om uppdraget

Sommaren 2020 Besöks Båstad av världens bästa skateboardåkare från hela världen. Med den vackra omgivningen kommer detta världsmästerskapet bli ett evenemang du inte vill missa.

Vi på Empire har ett stort intresse för extremsport och blev därmed extra glada när vi fick in detta projektet. Målet och syftet med webbplatsen är att ge information till både tävlande och sponsorer. Vi fick även skapa en promotionfilm som kommer att användas till deras partners.

wcsbs hemsida av empire webbyrå

Resultat

Vi skapade en simpel informationsplats till både tävlande och sponsorer. Resultatet blev en lättnavigerad och informationsrik onepage webb. Vi redigerade en promotionfilm som i dagsläget används som fullscreen på webbplatsen samt i vår digitala marknadsföringsstrategi. Vi arbetar även löpande med WCSBS sociala medier. Tack för ett roligt projekt, vi ser fram emot tävlingen 2020 i Båstad!

“Empire är väldigt snabba i arbetet, bra kommunikation och har hittills levererat över förväntan. Vi ser mycket fram emot kommande resultat gällande marknadsföringen. Tack och på återseende!”

- WCSBS
Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande