Skip to main content

Tiktok ads

Visa dina kreativa annonser för en engagerad publik i den yngre målgruppen.

Kontakta oss

Gå viralt med Tiktok ads

TikTok är känt för sitt fokus på kreativitet och underhållning. Med TikTok Ads kan vi skapa en fantastisk möjlighet för företag att nå ut till en enorm publik och engagera sig på ett unikt och fängslande sätt. Genom att skapa annonser till denna plattform kan vi hjälpa ditt företag att positionera sig på en global marknad, och samtidigt skapa möjligheter att komma närmare dina målgrupper än någonsin tidigare.

Vår arbetsprocess för Tiktok ads

Ta steget in i framtidens marknadsföring och låt Tiktok ads ta din affär till nya höjder. Kontakta oss idag för att komma igång och se din affär växa exponentiellt på världens mest engagerade sociala plattform.

Målgruppsanalys

Vi genomför en noggrann analys av din målgrupp för att förstå deras intressen, beteenden och demografiska egenskaper. Genom att använda Tiktoks egna verktyg kan vi rikta dina annonser till de mest relevanta och potentiella kunderna.

Kreativt content

Våra kreatörer hjälper till att skapa engagerande och övertygande annonser som fångar intresset hos din målgrupp. Vi anpassar budskapet och designen för att maximera konverteringar och öka din varumärkesmedvetenhet.

Optimering & analys

Vi övervakar kontinuerligt prestandan av dina annonser och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal som klickfrekvens, konverteringsfrekvens och kostnad per konvertering. Genom att analysera data kan vi finjustera kampanjen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Rapportering & uppföljning

Vi tillhandahåller regelbunden rapportering och tydliga insikter om kampanjens framsteg och resultat. Du får värdefull information om hur dina annonser presterar och vilka åtgärder som vidtas för att maximera din investering i Tiktok annonseringen.

Vi hjälper er hela vägen

Vår arbetsprocess är kanske inte på något sätt unikt men den är beprövad på över 100 projekt och uppskattad av många. Vi gör allt för att förenkla och på bästa sätt kommunicera vår arbetsprocess både för dig som kund och för vårt team.

1

Installation av spårning

Vi hjälper er att implementera spårning och pixlar på er webbplats, vilket möjliggör insamling av viktig data och spårning av konverteringar.
2

Setup

Vi stöttar er i att skapa ett professionellt annonskonto på Tiktok, vilket ger er full kontroll och möjlighet att hantera era annonser och kampanjer.
3

Benchmark

Vi genomför en noggrann analys av era branschkollegor och konkurrenter för att identifiera framgångsrika strategier och kampanjer. Detta ger er värdefull insikt och inspiration för era egna annonser.
4

Målgruppsanalys

Vi hjälper er att analysera er målgrupp och deras beteenden för att skapa relevanta och effektiva annonser. Vi använder Tiktoks enorma användarbas för att rikta era annonser till de rätta personerna.
5

Content

Vårt team av kreatörer hjälper er att skapa engagerande och attraktiva annonser och innehåll. Vi optimerar text, bilder och videor för att maximera effekten och locka intresse från er målgrupp.
6

Optimering

Vi övervakar kontinuerligt era annonser och kampanjer, och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal och resultat. Vi justerar bud, målgruppsinställningar och annonstidpunkter för att maximera resultatet.

Vad är Tiktok ads?

I dagens digitala era är sociala medier en avgörande kanal för marknadsföring och att nå ut till en bredare publik. En av de mest explosiva plattformarna på senare tid är TikTok, som har erövrat hjärtan över hela världen. TikTok erbjuder inte bara en plats för kreativitet och underhållning, utan också en unik möjlighet för företag att nå en massiv användarbas genom TikTok Ads.

TikTok Ads är en kraftfull reklamplattform som erbjuder företag och annonsörer möjligheten att marknadsföra sina produkter och tjänster på TikToks globala plattform. Med över en miljard användare över hela världen har TikTok skapat en enorm publik som kan nås genom dessa annonser. Oavsett om du är ett mindre företag eller ett etablerat varumärke ger TikTok Ads dig verktygen för att synas och engagera din målgrupp på ett unikt och fängslande sätt.

Varför ska man annonsera på TikTok?

Enorm räckvidd: TikTok har vuxit i en imponerande takt och har en användarbas som når över alla åldrar. Och det bästa av allt är att plattformen är särskilt populär bland unga vuxna, vilket ger dig möjlighet att nå en ny och potentiellt köpstark målgrupp.

Kreativa möjligheter: TikTok är känd för sin kreativa anda och unika funktioner som musik, effekter och hashtags. Genom TikTok Ads kan du skapa spännande och engagerande annonser som sticker ut och skapar ett starkt intryck hos tittarna. Du kan använda olika annonsformat som videoklipp, bildspel och bildannonser för att berätta din varumärkeshistoria på ett minnesvärt sätt.

Målgruppsinriktning: TikTok Ads erbjuder många möjligheter för målgruppsinriktning. Du kan välja att rikta in dig på specifika demografiska grupper, intressen, beteenden och geografiska platser för att nå ut till din ideala målgrupp. Detta hjälper dig att maximera annonseffektiviteten och säkerställa att dina annonser når de personer som är mest benägna att engagera sig med ditt varumärke.

Influencer-samarbeten: TikTok är känt för sina influencers och innehållsskapare, som har en betydande påverkan på plattformen. Genom att samarbeta med relevanta influencers kan du dra nytta av deras popularitet och engagerade följarskaror för att öka räckvidden och trovärdigheten för dina annonser.

Användarinteraktion: TikTok uppmuntrar till interaktion och användarmedverkan. Genom TikTok Ads kan du skapa interaktiva kampanjer, utmaningar och tävlingar som engagerar och involverar användarna på djupet. Detta skapar inte bara ett starkt varumärkesengagemang, utan ger också möjligheter att sprida sig organiskt genom användarnas delningar och kommentarer.

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket Wordpress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!