Skip to main content

Vi skapar innovation

Med säkra, moderna webbplatser i WordPress. Även spektakulär digital marknadsföring.

Våra webbproduktioner har uppmärksammats av bland annat Dagen industri. Vi har skapat e-handelsbutiker som ökat omsättning markant. Men även hjälpt kunder gå från noll till 100.000kr med digital marknadsföring.

Vår historia

Intresset för HTML började i tidig ålder för grundarna på Empire Webbyrå. Det började som en hobby, att se webben förändras av dina färdigheter och lösa kod var något som man inte kunde få nog av. Efter timmar av skapande skakade vi av oss i Sveriges skateboardparker. År 2015 tog vi steget och bildade en webbyrå, vi startade Empire Webbyrå med tankarna om att starta en WordPress webbyrå med förstklassig support.

Kort efter att vi startade byrån insåg vi att våra kunder behövde besökare till sin webbplats. En snygg webbdesign i all ära, men utan besökare blir det svårt att generera några leads. Det var då vi bestämde oss för att bli en utav Sveriges ledande byråer inom digital marknadsföring. Idag erbjuder vi även tjänster som ökar trafiken till din webbplats genom strategisk digital marknadsföring via annonsering på sociala medier, organisk sökmotoroptimering och sökmotorannonsering.

Detta gör vi

Vi skapar kreativa digitala lösningar efter kundens behov

Vi bygger säkra, kreativa och moderna hemsidor/e-handelsbutiker i WordPress. Varje projekt är skräddarsytt efter kundens unika behov och önskemål. Empire delar upp våra hemsidor i två viktiga delar som gör oss unika.

Användarupplevelsen för besökare. Det ska vara lätt för en besökare att navigera på hemsidan och den ska ge en wow-upplevelse designmässigt.

Nästa del är Backend, detta är en viktig del som inte syns för besökaren utan endast för dig som administratör för hemsidan. Det ska vara superenkelt för dig att hantera, redigera och addera olika funktioner, text och bilder till hemsidan utan att behöva ringa till oss för minsta ändring. Dessa två punkter gör hemsidan komplett både för dig och för besökaren.

Våra utvecklare har både kunskap och erfarenhet av att vidareutveckla childthemes (barnteman) från färdiga teman. Vi kan även, vid behov bygga egna plugins och teman från grunden för kunden som behöver en unik lösning.

Våra kunskaper stannar inte där.. Vi har många års erfarenhet av att förvalta webbplatser med driftövervakning, säkerhet och säkerhetskopieringar. Behöver ni mer än så? WordPress CMS och Empire är som ett. Vi optimerar webbplatsens hastighet, installerar spårningsscript, heatmaps och annat kul.

Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm

År 2015 tog vi steget och bildade en webbyrå, vi startade Empire Webbyrå med tankarna om att starta en renodlad WordPress webbyrå med förstklassig support. Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm.

Viktor HadestrandVD

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång, oavsett vilka önskemål som vår kund har haft.

Peter MenkeSuccé Kommunikation

Vi värderar hållbara och transparenta samarbeten högt. Vad behöver ni hjälp med?

vi lyfter er Digitalisering 

vi lyfter er Digitalisering 

vi lyfter er Digitalisering 

vi lyfter er Digitalisering 

vi lyfter er Digitalisering 

vi lyfter er Digitalisering 

Snabbkontakt

Vill du att vi ringer upp dig?
  Antal nöjda kunder
  100
  Utförda projekt
  120
  År i branschen
  7
  Glädje i arbetet
  110

  Besök vårt kontor i Sundbyberg.

  Kaffe & minigolf?

  Välkomna att besöka vårt kontor. Vi bjuder på kaffe och en minigolf match!

  Aktivt möte?

  Spelar ni padel? Vi tar gärna en match med möte efteråt.

  Hitta till oss

  Boka ett förutsättningslöst uppstartsmöte

  Välkomna till oss

  Ni är mer än välkomna att besöka vårt kontor för ett förutsättningslöst möte. Vi visar er runt och kan tillsammans med er komma ett steg längre i processen till ett nytt projekt.

  Passar det bättre hos er?

  Räcker inte tiden till? Självklart besöker vi även er, mer än gärna. På så sätt kan vi få mer insikt i hur ni jobbar.

  Boka möte
  om vår webbyrå i stockholm och göteborg

  Boka ett möte eller ta en kaffe?

  Kontakta oss