Vi bygger drömmar tillsammans

Vi bygger säkra, kreativa och moderna hemsidor i WordPress. Vi skapar en plattform som är skräddarsydd och anpassad efter era önskemål.

År 2015 tog vi steget och bildade en webbyrå, vi startade Empire Webbyrå med tankarna om att starta en renodlad WordPress webbyrå med förstklassig support. Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm.

Viktor HadestrandGrundare

Vi är bra på det mesta inom webb

Detta gör vi
Vi bygger säkra, kreativa och moderna hemsidor i WordPress. Vi skapar en plattform som är skräddarsydd och anpassad efter era önskemål. Vi delar upp våra hemsidor i två viktiga delar som gör oss unika. Användarupplevelsen för besökare. Det ska vara lätt för en besökare att navigera på hemsidan och den ska ge en wow-upplevelse designmässigt. Nästa del är Backend, detta är en viktig del som inte syns för besökaren utan endast för dig som administratör för hemsidan. Det ska vara superenkelt för dig att hantera, redigera och addera olika funktioner, text och bilder till hemsidan utan att behöva ringa till oss för minsta ändring. Dessa två punkter gör hemsidan komplett både för dig och för besökaren.

Så startade vi Empire Webbyrå
Intresset för HTML började i tidig ålder för oss på Empire Webbyrå. Det började som en hobby, att se webben förändras av dina färdigheter och lösa kod var något som man inte kunde få nog av.
Efter timmar av kodande skakade vi av oss i Sveriges skateboardparker för att rensa huvudet och suga åt sig inspiration. År 2015 tog vi steget och bildade en webbyrå, vi startade Empire Webbyrå med tankarna om att starta en renodlad WordPress webbyrå med förstklassig support. Vi vet att supporten är viktig för våra kunder och därför har vi sedan start haft supporten öppen alla dagar i veckan inklusive helg. Nu finns vår webbyrå i Göteborg och Stockholm.

Vi har spetskompetens inom WordPress hemsidor och E-commerce (e-handel). Går du i tankarna om att bygga om eller öppna en E-handel så ska Empire webbyrå vara det självklara valet. Vi brinner för detta och tar alla våra kunder på största allvar. Vi erbjuder även marknadsföring via sociala medier och Google Adwords samt SEO. Vi hjälper även våra kunder med grafiska designer som visitkort, stickers, banners, kataloger och annonser. Kontakta oss på info@empireweb.se eller ring 0737-748866 så berättar vi mer. Välkommen!

tu madre skateboards
fogspecialisten
ca travel nordic webbyrå
Antal nöjda kunder
100
Utförda projekt
80
År i branschen
5
Glädje i arbetet
110

Besök vårt kontor på Mall Of Scandinavia.

Kaffe & minigolf?

Välkomna att besöka vårt kontor. Vi bjuder på kaffe och en minigolf match!

Aktivt möte?

Spelar ni padel? Vi tar gärna en match med möte efteråt.

Hitta till oss

Boka ett förutsättningslöst uppstartsmöte

Välkomna till oss

Ni är mer än välkomna att besöka vårt kontor för ett förutsättningslöst möte. Vi visar er runt och kan tillsammans med er komma ett steg längre i processen till ett nytt projekt.

Passar det bättre hos er?

Räcker inte tiden till? Självklart besöker vi även er, mer än gärna. På så sätt kan vi få mer insikt i hur ni jobbar.

Boka möte
om vår webbyrå i stockholm och göteborg

Boka ett möte eller ta en kaffe?

Kontakta oss