constantia.se

Kom ut på sjön i ett riktigt segelfartyg från förr.

Kund
T/S Constantia (Stiftelsen solnaskutan)
Plattform
 • WordPress
 • Android & iOS applikation
Lanserad

2021

Arbete
 • Applikation
 • Integrerad app med befintlig webbplats

Om uppdraget

T/S Constantia ger chansen till barn och ungdomar att komma ut på sjön i ett segelfartyg från förr. Den k-märkta slätskonerten Constantia återskapar en del av arbetets verklighet som det var för 100 år sedan. T/S Constantia kom till Empire för att de behövde hjälp med att underlätta bokningen för sina medlemmar. Men även ett enklare system att checka in folk på plats.

Utmaning?

Kunden har regelbundna seglingar och event. Tidigare hantering skedde allt arbete manuellt via pappersarbete. Alla bokningar skulle hanteras, incheckning skulle göras och information skulle samlas. Constantia kom till oss med en önskan om att digitalisera och automatisera arbetet och göra vissa ändringar med custom fields i deras checkout för att samla all nödvändig information direkt utan manuellt arbete.

Lösningen!

Efter några kommunikationsvändor fram och tillbaks kom vi fram till att kunden behövde en egen app för evenemangen. Dem hade redan en befintlig traditionell Woocommerce e-handel. Så vi utvecklade deras Woocommerce-produkter till skräddarsydda evenemang med tillhörande applikation som kopplas live till deras beställningar. Appen publicerades sedan på App store & Google play. Nu kan kunden hantera all information kring sina event och kunder/medlemmar direkt i appen. Vi inkluderade även en skanning för QR-kod för enkel incheckning. QR-koden får alla kunder på sin bekräftelse vid köp.

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande