Yourtrainingonline.se

En tjänst av licensierad personlig tränare och kostrådgivare.

Kund
Your training online
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2021

Arbete
 • Webbplats
 • Spårning
 • Hosting

Om uppdraget

Your training online är en plattform som ska hjälpa människor till en bättre och mer hälsosam livsstil med personlig träning och kostrådgivning. Vi fick uppdraget att skapa en lättnavigerad och konverteringsoptimerad webbplats som tydligt visar verksamhetens tjänster på ett pedagogiskt sätt.

Idén var att skapa något nytt. En webbplats med bilder och animationer men som samtidigt bibehåller användarvänligheten.

mobilapplikation för personliga tränare

Resultat

Vi träffade personen bakom verksamheten och fick veta målsättning och syfte med hemsidan. Tillsammans skissade vi fram en grundstruktur och sidkarta. Efter vårt samtal började vi skissa på en design som sedan blev det vi jobbade efter.

Vi genomförde ett x antal sökords- och behovsanalyser och därefter skissade vi på en struktur för sökmotoroptimering. Efter publicering i stagingmiljö kunde vi börja arbeta på content för användare och sökmotorer. Ett gediget arbete var gjort, och då var det dags att lansera hemsidan live tillsammans med Your training online. Vi arbetar fortfarande tillsammans med marknadsföring, drift och hosting.

#1b273e

#52a7cc

#444444

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande