poggenpohlstockholm.se

Exklusiva och personliga kökslösningar.

Kund
Poggenpohl Stockholm
Plattform
  • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2021

Arbete
  • Webbplats

Om uppdraget

Poggenpohl har designat exklusiva kökslösningar sedan 1892. Tillverkning sker uteslutande i Tyskland och det är även där dem säkerställer kökens kvalitet och särart. Vi tog fram en helt ny webbplats, designad i WordPress tillsammans med vår samarbetspartner Succe Kommunikation. Projektet fördelades i två delar – Design av Succe och webbutveckling av Empire.

Hemsida för kök i responsive design

Resultat

Webbplatsen skapades i WordPress med unika funktioner för att användarvänligt och exklusivt visa upp portfoliobilder på ett snyggt och sammanhängande sätt. Det producerades även en mängd funktioner för att kunden ska kunna uppdatera innehållet enkelt och smidigt utan vår hjälp. Alla texter på webbplatsen skapades och/eller kontrollerades av copywriter för att säkerställa sökmotoroptimeringen.

Konverteringen sviker inte heller, vi byggde även globala moduler för call-to-actions under varje innehållssida. Modulen innehåller ett smidigt kontaktformulär som kopplas direkt till kundens epostadress. Resultatet? Fantastiskt! Klicka in på webbplatsen så får ni se.

#414141

#333333

#252525

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

    Namn

    E-post

    Ämne

    Meddelande