Hemsida skapad i Wordpress av Empire webbyrå för en köksbutik

premiuminterior.se

En annorlunda köksbutik i Göteborg.

Kund
Premium Interiör
Plattform
  • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2022

Arbete
  • Webbplats

Om uppdraget

Premium Interiör säljer annorlunda kök från varumärken av mycket hög kvalitet. Deras lokal rymmer drygt 600 kvm och ligger i Göteborg. Hit kan du gå och besöka för att få professionell hjälp när du ska byta kök eller bara inspireras av de fantastiska kökslösningar som finns i deras showroom. Vi fick uppdraget att ta fram en helt ny webbplats, designad i WordPress tillsammans med vår samarbetspartner som bidrog med ett helt nytt koncept.

mobilapp för för en köksbutik

Resultat

Webbplatsen byggdes i WordPress med stora bildgallerier för att visa upp deras fantastiska bilder på ett snyggt och sammanhängande sätt. Vi skapade också sidor för att visa upp deras varumärken, showroom och kunduppdrag. Alla texter på webbplatsen skapades och/eller kontrollerades av copywriter för att säkerställa en effektiv sökmotoroptimering.

Vi arbetade även med konverteringsoptimering för att öka möjligheten till snabb kontakt. Detta gjorde vi genom att implementera globala CTA-moduler under varje trafikdrivande sida som ger besökaren möjlighet att lämna sina kontaktuppgifter eller ringa till Premium Interiör direkt.

#cccccc

#5b5b5b

#333333

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

    Namn

    E-post

    Ämne

    Meddelande