Ny hemsida för kontorsväxter

Bellis.se

Experter på växtinredning i Göteborg

Kund
Bellis växtmiljö
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2022

Arbete
 • Webbplats
 • Fotografering
 • Hosting och servicepaket

Om uppdraget

Bellis har sitt ursprung i Göteborg och grundades för 40+ år sedan. Dem hyr ut och säljer förstklassig växtinredning till företag och evenemang runt om i Göteborg. När deras gamla webbplats inte uppdaterades längre pga. en utgående Drupal-version så var det dags att förnya både plattform och koncept. Tillsammans med vår samarbetspartner så tog vi fram en ny design och fotograferade till webbplatsen och därefter byggde vi och lanserade webbplatsen.

Gammal hemsida för kontorsväxter Ny hemsida för kontorsväxter

Resultat

Arbetet började med att ta fram en ny design (höger) som skulle bli mycket mer modern och användarvänlig än deras tidigare webbplats (vänster). Tillsammans med vår samarbetspartner tog vi fram en design som alla parter gillade. Därefter var vi ute hos kunden för fotografering som sedan skulle användas i designen av hemsidan.

När designen var godkänd och video- och fotomaterialet var redigerat så var det dags att bygga hemsidan. Vi byggde rörliga CTA-knappar (pratbubblor) med parallaxer som ger besökare ett användarvänligt formulär via modaler vid klick. Vi skapade också globala sektioner med alla Bellis tjänster som visas under varje utvald undersida. Vi fortsätter arbeta med kunden i skrivande stund med allt från vidareutveckling till service och hosting.

#49b04b

#84b100

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande