Gate2GMP®

”Your free source for GMP and Quality Systems Compliance documents.”

Kund
Gate2GMP®
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2019-2020

Arbete
 • Migrering från Drupal till WordPress
 • Flertal skräddarsydda verktyg
 • Migrering av databas
 • Webbutveckling

Om uppdraget

Gate2GMP® är ett företag som utbildar läkemedels‐ och medicinteknisk industri i branschens kvalitetssystem för tillverkning. Deras upptagningsområden är främst Europa men även USA och Asien.

Webbplatsen är ett sökverktyg och dokumentbibliotek för regelverk och myndighets‐ /branschguider. Den är också en alumni för deras kurser där deltagarna kan ladda ner kursmaterial och få information om kursen.

webbyrå ny hemsida

Resultat

Klienten kom till oss med en specifik kravspecifikation där dem hade ett tydligt mål vart dem ville komma med sin nya webbplats. Vid detta tillfället var deras webbplats svår att administrera och arbeta med, webbplatsen var då byggd i Drupal och dem ville hitta en webbyrå som kunde exportera deras enorma databas med information och användare till WordPress.

Efter ett långvarigt arbete tätt tillsammans med klienten hade vi migrerat deras databas och innehåll till en helt ny plattform och skapat en mängd skräddarsydda. Resultatet blev en lättadministrerad och användarvänlig webbplats i WordPress med en modernare design.

#0f516b

#6d9aa7

#eeb034

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn
  E-post
  Ämne
  Meddelande