migrering från drupal till wordpress

Gate2Compliance

The essential subscription service for Life Science professionals.

Kund
Key2Compliance AB
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2022

Arbete
 • Migrering från Drupal till WordPress
 • Flertal skräddarsydda verktyg
 • Migrering av databas
 • Learndash LMS
 • Ultimate member
 • Hosting och servicepaket

Om uppdraget

Gate2Compliance är ett företag som utbildar läkemedels‐ och medicinteknisk industri i branschens kvalitetssystem för tillverkning. Deras upptagningsområden är främst Europa men även USA och Asien.

Webbplatsen är ett sökverktyg och dokumentbibliotek för regelverk och myndighets‐ och branschguider. Den är också en alumni för deras kurser där medlemmar kan ladda ner regulatoriska dokument, e-publikationer, tolkningar och andra värdefulla verktyg för life science branschen.

2022 fick vi ett uppdaterat uppdrag av kunden för att göra en redesign enligt deras nya grafiska identitet. Vi utvecklade även nya funktioner, bland annat en begränsning för användare. Vi har begränsat vissa sidor för ej inloggade besökare, begränsat funktioner för gratismedlemmar och skapat en ny plattform åt premium-medlemmar.

Resultat

Klienten kom till oss med en specifik kravspecifikation där dem hade ett tydligt mål vart dem ville komma med sin nya webbplats. Vid detta tillfället var deras webbplats svår att administrera och arbeta med, webbplatsen var då byggd i Drupal och dem ville hitta en webbyrå som kunde exportera deras enorma databas med information och användare till WordPress.

Vi satte upp våra planerings- och kommunikationsverktyg och började skissa på workflows, strukturer och funktioner tillsammans med kund (se bild) och därefter påbörjades utvecklingen.

Efter ett långvarigt arbete tätt tillsammans med klienten hade vi migrerat deras databas och innehåll till en helt ny plattform och skapat en mängd skräddarsydda funktioner. Resultatet blev en lättadministrerad och användarvänlig webbplats i WordPress med en modernare design.

#2db9c4

#1f8a92

#042729

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande