Skip to main content

Flytta din WordPress hemsida

Vill du flytta din wordpress hemsida till våra servrar för att påbörja ett serviceavtal med oss eller vill du anlita oss för vidareutveckling av din hemsida? Då behöver vi först flytta webbplatsen till våra servrar. Alla webbplatser som inte har byggts av oss behöver genomgå en flytt innan påbörjat samarbete.

Kontakta ossServicepaket
Första steget

Skanning & åtgärdsplan

Det absolut första vi gör är en heltäckande skanning av din webbplats. Skanningen ger oss en uppfattning av webbplatsens storlek, kod och teknik. Vi behöver lära känna din webbplats backend lika bra som de sajter vi själva byggt för att kunna utföra en rättvis och säker förvaltning.

När skanningen är klar så går vi igenom den med ansvarig person hos er. I åtgärdslistan delar vi upp resultatet från skanningen i prioritetsordning. Vissa åtgärder kan vara kritiska delar som måste genomföras för att vi ska kunna ta över förvaltningen. Andra åtgärder kan vara mindre kritiska.

3000 SEK

Intresserad? Kontakta oss
Andra steget

Åtgärder & förbättring

I andra steget har vi haft en dialog med er angående åtgärdsplanen. Nu har vi lagt en plan för vilka åtgärder som ska genomföras för att vi ska kunna ta över förvaltningen och arbetet påbörjas.

När åtgärdsplanen är grönmarkerad och klar så fortsätter vi till förbättringsdelen. Förbättring kan innebära allt ifrån grundläggande sökmotoroptimering till spårning eller planering av webbplatshastighet. Vi kontaktar er alltid innan vi gör större förändringar eller uppdateringar.

Pris baseras på åtgärder.

Intresserad? Kontakta oss
Sista steget

Livesättning

Nu har vi nått sista steget i processen. Din webbplats är nu åtgärdad och nu är det dags att migrera över webbplatsen från ert befintliga webbhotell till vår server för att göra den uppdaterad, hastighetsoptimerad och säker. Nu kan vi börja arbetet med underhåll & löpande support av WordPress.

3000 SEK

Intresserad? Kontakta oss

Case

Osäker på om detta är något för dig? ESSIQ är en av våra kunder som genomgått processen ovan. Vi påbörjade samarbetet med service & support av deras webbplats i Q3 2020 och förvaltar deras webbplats än idag.

2 februari, 2021 in Kundintervju

Intervju med vår kund: ESSIQ

Vi vet att det är viktigt för potentiella kunder att få höra andras åsikter om en viss tjänst eller företag, som en pålitlig källa för…
Läs mer