Skip to main content

Lokal marknadsföring innebär att din verksamhet syns på sociala medier med sponsrade inlägg för rätt folk på rätt plats. Varje dag söker människor för att hitta ställen i deras närhet, då är det viktigt att just din verksamhet finns synlig. Detta är ett extremt viktigt verktyg för dig som bedriver lokala verksamheter som exempelvis restaurang, café, frisörsalong, bilhandel, behandlingar, tatueringsstudios m.m.

Med lokal marknadsföring arbetar vi fram annonser som riktas mot rätta målgrupper inom de området ni är verksamma i. Målet med den lokala marknadsföringen är att få mer folk att besöka er verksamhet och på så sätt öka kassaflödet och omsättningen.

Kom igång

Vill du veta mer om lokal marknadsföring?

ERBJUDANDE: fast arvode 5995kr 995kr/mån (3 månader bindningstid). Notera att kostnad för budget som betalas direkt till Facebook inte ingår.
NI BEHÖVER: En hemsida och Facebook pixel installerad  Lokal SEO

  Syns i Googles sökresultat

  Vill du istället använda sökmotoroptimering som marknadsföringskanal? Vi arbetar med lokal SEO som gör att du syns via olika sökmotorer som bla. Google och Bing för rätt folk på rätt plats. Varje dag Google hundratusentals människor för att hitta ställen i deras närhet, då är det viktigt att just din verksamhet finns synlig.

  Här optimerar vi din webbplats för att den ska synas så högt upp som möjligt när folk Googlar på sökord som är relaterade till din verksamhet. Ett exempel kan vara att någon söker på ”Mexikansk restaurang i Göteborg”. Om er verksamhet då visas bland de översta sökresultaten så har är chansen väldigt stor att den som sökte på detta just kommer att besöka er.

  Vi rekommenderar alltid en mix av SEO och digital marknadsföring för att senare analysera vilken av plattformarna som ger just er verksamhet bäst resultat.

  Vill du veta mer om lokal SEO?

  Vill du jobba med oss?

  Kostnadsfri offert

  Skicka ett mail

  Kontakta oss