Skip to main content

Vi bygger e-butiker som ger resultat.

Vi bygger din e-handel i de populära CMS systemet WordPress med Woocommerce som plattform för e-handeln. Woocommerce är globalt sett den största och mest uppskattade e-handelsplattformen som utvecklas varje dag för att anpassas efter den senaste tekniken. Plattformen passar både för B2C och B2B. När vi bygger våra lösningar ser vi alltid till att du själv kan hantera system enkelt med orderhantering, produkthantering etc. Det går självklart bra att outsourca den delen till oss, så kan du istället fokusera på annat, om du önskar detta – Skicka då gärna en offertförfrågan till oss.

Hyra

Hyr en e-handel

Genom att hyra en e-handel genom oss har du alla förutsättningar för att snabbt komma igång med försäljningen till en väldigt låg kostnad. När du hyr en e-handel genom oss, så hyr du både plattform och domän. Du kan alltid möjlighet att köpa loss din e-handel, kod och domän men även säga upp avtalet utan bindningstid. Vid en hyrlösning så ägs plattformen, koden, innehållet och domännamnet utav oss. Vi har två alternativ för betalning vid en hyrd lösning:

  1. Fast månadskostnad (4900kr/mån). Vi bygger e-handeln samt ser till att den driftas i säker server-miljö och ni sköter om resterande drift (orderhantering, frakthantering, produkthantering, kundsupport) och allt vad som tillhör en e-handel.
  2. Kickback-modell (provision per försäljning). Vi bygger e-handeln samt ser till att den driftas i säker server-miljö. Vi sköter även produkthanteringen och ni sköter om resterande drift (orderhantering, frakthantering, produkthantering, kundsupport) och allt vad som tillhör en e-handel.
Intresserad? Kontakta oss
Köpa

Köp en e-handel

Om du vill äga onlinebutik utan fasta månadskostnader, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar som täcker alla dina behov. Till skillnad från en hyrlösning så äger du webbplatsen och koden i samma stund som vi lanserat den åt dig. Kostnaden för skräddarsydda lösningar varierar beroende på dina behov. Skicka en offertförfrågan till oss och få svar snabbt med en estimerad kostnad.

Vi utvecklar alltid din e-handel med den senaste tekniken i modern miljö och hjälper dig med hela processen från server-miljö till lansering.

Läs mer om e-handel
Marknadsföring

Efter lansering av e-handel

Vad händer dagen då vi lanserar din e-handel? Hur kommer folk hitta till dig? Det är enormt viktigt att fortsätta arbeta med onlinebutiken för att driva trafik och försäljning. Utan besökare blir det svårt att sälja, därför erbjuder vi flera tjänster för att kostnadseffektivt driva mer kvalitativ försäljning.

Tillsammans med er går vi igenom en målsättning och målgruppsanalys för att undersöka vart era potentiella kunder befinner sig. Om vi vill driva trafik från Googles sökresultat så arbetar vi med sökmotoroptimering. Eller så befinner sig dina kunder på sociala medier, då arbetar vi strategiskt med digital marknadsföring på Instagram och Facebook.

Drift och säkerhet

Fokusera på det roliga

En e-handel måste kontinuerligt uppdateras för att undvika onödiga kryphål och säkerhetshål, det är där våra servicepaket kommer in i bilden. Vi erbjuder paket i olika storlekar för att du ska kunna fokusera på det roliga och inte själva driften.

Med våra paket så lämnar du över allt ansvar vad gäller uppdateringar av CMS, backups och drift till oss. Då ser vi till att din e-handel alltid ligger online utan säkerhetsbrister.

Läs mer om våra servicepaket

Se våra senaste webbplatser vi skapat.

Ingår alltid

WordPress grundades som öppen källkod 2003 och används idag av fler än 60 miljoner webbplatser. Vi på Empire har arbetat aktivt med verktyget sedan 2015 och kan arbeta fram i princip vilken lösning som helst.

Oavsett om du väljer en hyrlösningar eller en köpt e-handel så ingår alltid en mängd bra verktyg för att lyckas bättre med försäljningen. Publiceringssystemet som vi bygger din e-handel med är väldigt lätthanterligt, anpassningsbart och modernt. Du kommer alltid kunna hantera systemet enkelt själv utan att behöva ringa till oss. Så vad ingår alltid?

  • Open source plattform som ständigt är under utveckling
  • Rekommenderad plattform av Google i SEO-syfte
  • Rabattkoder
  • Orderhantering
  • Frakthantering
  • Besökarstatistik
  • Produktvariationer (olika storlekar, färger etc)
  • Integration med betalleverantör.

Vill du jobba med oss?

Kostnadsfri offert

Skicka ett mail

Kontakta oss