Skip to main content

Nu har vi anställt Mikael som digital marketing specialist hos Empire. Mikael har tidigare arbetat med flertalet stora och framgångsrika företag som bland annat NA-KD och Feetfirst. Han har gedigen mångårig erfarenhet inom digital marknadsföring och webbutveckling som uppgår till mer än 17 år. Mikael kommer primärt jobba som SEO specialist men tillför även en eftertraktad kunskap inom SEM, SMM och webbutveckling. Vi passade på att ställa några frågor till Mikael.

Tjena Mikael, välkommen till Empire! Hur känns det att vara här?
Det känns fantastiskt. Det ska bli kul att arbeta med kunderna och tillsammans med grymma kollegor.

Kände du till något om Empire innan du började?
Absolut! Empire har arbetat med en mängd kunder som jag på ett eller annat sätt varit involverad tillsammans med. Och det jag har sett har alltid varit bra.

Vilka kommer dina främsta arbetsuppgifter vara hos oss?
Just nu så kommer mina arbetsuppgifter vara att öka våra kunders
trafik och konvertering med hjälp av webbutveckling och digital marknadsföring i alla former. Men som i dom flesta av mina arbetsplatser jag har haft så brukar det bli en hel del andra roliga och utmanande arbetsuppgifter. Så vi får se :).

Dina tre bästa tips till någon som är helt ny på digital marknadsföring?
1. Var inte rädd för att testa nya idéer.
2. Var lyhörd om nya tekniker och förändringar.
3. Ha tålamod.

Vad gör du på fritiden när du inte optimerar sajter?
Om man inte ser mig framför en skärm så kan man se mig gå runt i skogen tillsammans med nära och kära. Förutom det kan jag även stå med en hammare och spik på något intressant projekt jag hittat eller liggandes under min bil och mecka. Jag har många intressen och det är oftast bara fantasin som sätter gränser.

Vad ser du mest fram emot när du ska jobba hos Empire?
Att utveckla mig själv och se våra kunder få mer och bättre resultat av vårt arbete. Empire är en härlig byrå med roliga och goa kollegor som jag ser fram emot att arbeta och skapa magi tillsammans med.

Intervju med Mikael Johansson, vår nya digital marketing specialist medarbetare - Empire web