Skip to main content

Ni vet den där känslan när man ska hämta ut sitt paket hos ombudet. Du är överlycklig över ditt nya köp, kommer hem och packar upp beställningen men du inser att företaget inte lagt kärlek på förpackningen – Du känns som en i mängden. Den känslan får inte Loikashops kunder längre. På deras Trustpilot skriver en av deras kunder:

’’Varorna kom väldigt fort. Det var så fint inslaget i fint papper och hjärtan. Man kände sig speciell. Fina kläder i bra kvalitet. Rekommenderas!’’

Tackkort för e-handel

Visste du att…

  • På 7 sekunder i genomsnitt har en konsument skapat sig en bild av ditt varumärke.
  • 6 av 10 konsumenter tycker att materialet som används som förpackning påverkar köpbeslutet.
  • 3 av 10 företag bevisar en ökning av intäkter efter att ha förbättrat köpupplevelsen i form av förbättrad produktförpackning.
  • 4 av 10 konsumenter publicerar inlägg på sociala medier när dem får en unik produktförpackning.
  • 5 av 10 konsumenter som får en speciell förpackning är mer benägna att köpa igen.

Tackkort och etiketter

Vi har varit med på kundens resa sedan start men allt från att vi fått förtroende till att bygga deras grafiska profil och e-handel till marknadsföring på sociala medier. Nu har vi även levererat dubbelsidiga tackkort i A5 av hög kvalitet samt etiketter/klistermärken som Loika skickar med alla beställningar från deras e-handel. Vi har gjort både design och tryck. Behöver ditt företag tryckmaterial? Hör gärna av dig.

Etiketter för e-handel

Missa inga veckotips!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du en notis när vi publicerar nya intressanta artiklar.