Skip to main content

Även fast jag inte har varit hos Empire särskilt länge så har det inte varit annat än bra.

Jag är heter Samuel och är 17 år gammal och studerar El och-Energi med inriktningen Dator och Kommunikationsteknik. Under mitt första år på mitt program fick jag lära mig mycket om webbutveckling och processen. Då passade denna praktikplats mig mycket väl.

Mina uppgifter hos Empire

Jag får göra en del olika saker under min tid som praktikant. Jag får bland annat skriva produktbeskrivningar i SEO syfte och det är något som passar mig väl. Innan jag kom till Empire så visste jag ingenting om SEO. Jag kom in i denna process oförberedd. Men det har inte varit annat än bra. Det gick snabbt att lära mig hur SEO funkade och hur man får besökare till sin hemsida.

Jag får även göra andra saker som att importera produkter till Woocommerce webbutiker samt analysera webbsidor som kan behöva förbättring. Jag får en mängd varierande att arbeta med. Men det jag fastnat för och trivs bäst med är att skriva produktbeskrivningar för olika webbplatser. Det är kul att få lära mig om nya produkter hela tiden.

om vår webbyrå i stockholm och göteborg

Vad jag gillar med praktiken

Det som har gjort att arbetet har rullat på bra är en mängd olika faktorer. Dels så får jag uppgifter som är utmanande, men inte omöjliga. Det är kul att få utmaningar, då det för mig gör arbetet roligt. Jag trivs mycket väl med det arbetet jag gör och mycket är tack vare den handledningen som jag får. Jag har lärt mig mycket under tiden jag har varit där. Men något säger mig att detta bara är början och att jag kommer ha lärt mig ännu mer när min tid som praktikant hos Empire Webbyrå är över.

Vill du arbeta hos Empire?

Kontakta oss 08-520 276 90

    Namn

    E-post

    Ämne

    Meddelande