Skip to main content

Igår var vi ute i Stockholm och fotograferade produkter åt vår kund Bäddsofflagret. Vårt team med fotografer tog sig ut till Stockholms kanske mest kända grafitti område, Snösätra Grafitti wall of fame där vi fotograferade soffor vid olika miljöer.

Empire är experter på innovativa idéer som hjälpt oss mycket i marknadsföringen och försäljningen sedan vi inlett vårt samarbete.

Om projektet

Bäddsofflagret är en butik som funnits sedan 1969, de har specialiserat sig på bäddsoffor av bättre kvalitet sedan dess och är idag störst i Sverige på just bäddsoffor i en medel till hög prisklass.

Vi fick kontakt med dem 2017 då vi byggde om deras e-handel, läs gärna om projektet. Sedan dess har vi arbetat kontinuerligt tillsammans med nya kampanjer, annonsering och utveckling av deras e-handel. Vi sköter än idag deras uppdateringar och följer beteendeanalyser hos deras besökare som vi sedan utvecklar till nya sätt att marknadsföra sig på.

De fick nyligen in en ny soffa till deras sortiment som skiljer sig från de övriga modellerna. Den nya soffan är en rolls royce jämförelse av extremt hög kvalitet med innovativa lösningar. Vi fick syn på den nya soffan och berättade om vår idé att fotografera den i en annorlunda miljö. Vårt förslag var just Snösätra i Stockholm.

Resultatet talar för sig självt

Vi fotograferade produkterna i olika vinklar med detaljbilder som kommer att användas som produktbilder till en marknadsföringskampanj samt på deras e-handel. Vi frågade Bäddsofflagret vad de tyckte om idén och resultatet:

Vi är supernöjda, det blir intressant att se om vi kan lyckas ny en målgrupp med de nya bilderna och öka försäljningen av just de produkter som fotograferats. Empire är experter på innovativa idéer som hjälpt oss mycket i marknadsföringen och försäljningen sedan vi inlett vårt samarbete. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta transparent med er!