Skip to main content

Facebook-annonsering

Annonsera på Facebook med pricksäkra budskap mot en noga utvald målgrupp.

Kontakta oss

Maximera din marknadsföring med kraftfull Facebook-annonsering!

Maximera din marknadsföringspotential med Facebook-annonsering! Nå dina potentiella kunder på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Med möjligheten att rikta annonser till specifika målgrupper baserat på deras intressen och beteenden, öppnas en värld av möjligheter för din affär. Så vilka kan man nå?

Retargeting

Rikta annonser mot tidigare kunder, besökare eller prenumeranter för ett snabbt avslut.

Lookalikes

Låt Facebooks maskininlärning hitta potentiella nya kunder som liknar dina befintliga.

Intressebaserat

Vi kan också hitta helt kalla målgrupper baserat på deras intresse, kön, geografi m.m.

Så jobbar vi med Facebook-annonsering

Ta steget in i framtidens marknadsföring och låt Facebook-annonsering ta din affär till nya höjder. Kontakta oss idag för att komma igång och se din affär växa exponentiellt på världens största sociala plattform.

Målgruppsanalys

Vi genomför en noggrann analys av din målgrupp för att förstå deras intressen, beteenden och demografiska egenskaper. Genom att använda Facebooks avancerade verktyg kan vi rikta dina annonser till de mest relevanta och potentiella kunderna.

Kreativt content

Våra kreatörer hjälper till att skapa engagerande och övertygande annonser som fångar intresset hos din målgrupp. Vi anpassar budskapet och designen för att maximera konverteringar och öka din varumärkesmedvetenhet.

Optimering & analys

Vi övervakar kontinuerligt prestandan av dina annonser och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal som klickfrekvens, konverteringsfrekvens och kostnad per konvertering. Genom att analysera data kan vi finjustera kampanjen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Rapportering & uppföljning

Vi tillhandahåller regelbunden rapportering och tydliga insikter om kampanjens framsteg och resultat. Du får värdefull information om hur dina annonser presterar och vilka åtgärder som vidtas för att maximera din avkastning på investeringen i Facebook-annonsering.

Vi hjälper er hela vägen

Vår arbetsprocess är kanske inte på något sätt unikt men den är beprövad på över 100 projekt och uppskattad av många. Vi gör allt för att förenkla och på bästa sätt kommunicera vår arbetsprocess både för dig som kund och för vårt team.

1

Installera spårning och Facebook pixel

Vi hjälper er att implementera spårningssystem och Facebook-pixel på er webbplats, vilket möjliggör insamling av viktig data och spårning av konverteringar.
2

Setup

Vi stöttar er i att skapa ett professionellt annonskonto på Facebook, vilket ger er full kontroll och möjlighet att hantera era annonser och kampanjer.
3

Benchmark

Vi genomför en noggrann analys av era branschkollegor och konkurrenter för att identifiera framgångsrika strategier och kampanjer. Detta ger er värdefull insikt och inspiration för era egna annonser.
4

Målgruppsanalys

Vi hjälper er att analysera er målgrupp och deras beteenden för att skapa relevanta och effektiva annonser. Vi använder Facebooks omfattande målgruppsdata för att rikta era annonser till de rätta personerna.
5

Content

Vårt team av kreatörer hjälper er att skapa engagerande och attraktiva annonser och innehåll. Vi optimerar text, bilder och videor för att maximera effekten och locka intresse från er målgrupp.
6

Optimering

Vi övervakar kontinuerligt era annonser och kampanjer, och optimerar dem baserat på viktiga nyckeltal och resultat. Vi justerar bud, målgruppsinställningar och annonstidpunkter för att maximera resultatet.

Vad är Facebook-annonsering?

I dagens digitala era är det viktigare än någonsin för företag att hitta kostnadseffektiva sätt att nå nya kunder. En av de mest kraftfulla verktygen som finns tillgängliga för att uppnå detta är Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är en marknadsföringsmetod som gör det möjligt för företag att skapa och distribuera anpassade annonser på Facebook-plattformen.

Med över 2,8 miljarder aktiva användare globalt ger Facebook en unik möjlighet att nå ut till en stor och mångsidig målgrupp. Genom att använda avancerade målgruppsdata och riktningstekniker kan företag skapa relevanta och engagerande annonser som når potentiella kunder på ett effektivt sätt.

Facebook-annonsering skiljer sig från andra marknadsföringskanaler på flera sätt, vilket gör det till en unik och kraftfull metod att nå ut till en bred målgrupp. Här är några av de viktigaste särdragen som skiljer Facebook-annonsering från andra kanaler:

Stor användarbas: Facebook har en enorm användarbas med över 2,8 miljarder aktiva användare globalt. Det ger dig möjlighet att nå ut till en stor och mångsidig publik, oavsett din målgruppsdemografi eller intressen.

Avancerade målgruppsdata: Facebook erbjuder omfattande målgruppsdata som baseras på användarnas demografiska information, beteenden och intressen. Detta gör det möjligt för dig att skapa anpassade annonser och rikta dem till de mest relevanta personerna.

Precision i riktning: Med Facebook-annonsering kan du använda avancerade riktningstekniker för att nå ut till rätt målgrupp. Du kan välja att rikta annonser baserat på demografiska faktorer som ålder, kön och geografisk plats, men också intressen, beteenden och tidigare interaktioner. Detta ger dig möjlighet att nå personer som är mest benägna att vara intresserade av dina produkter eller tjänster.

Mångsidiga annonstyper: Facebook erbjuder en rad olika annonstyper som du kan använda för att kommunicera med din målgrupp på olika sätt. Det inkluderar bildannonser, videor, karusellannonser, sammanfattningar och mycket mer. Du kan anpassa annonstypen efter ditt budskap och mål för att maximera effekten.

Interaktiva och engagerande annonser: Facebook-annonser ger dig möjlighet att skapa interaktiva och engagerande annonser som kan fånga uppmärksamheten hos din målgrupp. Du kan inkludera call-to-action-knappar, formulär för blygenerering och andra interaktiva element för att öka engagemanget och konverteringarna.

Möjlighet till retargeting: En av de unika funktionerna med Facebook-annonsering är möjligheten till retargeting. Det innebär att du kan nå ut till personer som redan har visat intresse för dina produkter eller tjänster på din webbplats eller i appen. Detta ger dig en andra chans att locka dem till att genomföra en önskad handling.

Sammanfattningsvis erbjuder Facebook-annonsering en kombination av stor publik, avancerad målgruppsdata, precision i riktning, mångsidiga annonstyper och interaktiva möjligheter. Det gör det till en kraftfull kanal för att nå ut till nya kunder och driva framgångsrika marknadsföringskampanjer.

Daniel BerntzénNew image
Digital marknadsföring

Empire har ökat vår digitala synlighet väsentligt med SEO och paid social i snart ett år.
-Vi ser fram emot vårt fortsatta sammarbete. 🤝 Rekommenderas!!

Eva BjörnstjernaKbtpsykologer
Webbplats

Tog hjälp av Empire Webbyrå när vi gjorde om vår hemsida. Så nöjd med samarbete, bemötande och kunskap. Kan varmt rekommendera. Resultatet blev kanon.

Peter MenkeSamarbetspartner
10+ webbplatser

Vi har i flertalet projekt samarbetat med Empire Webbyrå och det kommer säkert bli många fler. Den mest återkommande kommentaren från dom är: "Visst, det fixar vi – inga problem". Och det har visat sig stämma gång efter gång.

Gustav HedlundLikeink
Webbplats & paid social

Vi är supernöjda med Empire som fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.

Daniel FlefilKiroxpert
Paid social

Jämfört med mars månad och sen när vi började jobba med er har vi dubblat vår försäljning. Detta är vi jättenöjda med! TACK!

Sebastian TörnellIsbudet
Webbplats

Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb respons! Lätta att jobba med! Rekommenderas varmt.

Linus EliassonStudioninetyfour
Webbplats

En grymt proffsig service och de levererar grymma tjänster! Rekommenderar starkt empire webbyrå!

Erik AsperheimRörelseguiden
Webbplats

Empire Webbyrå levererar service man bara kan drömma om! Bemötandet är genuint och jag känner att de vill göra sitt yttersta för att möta mina önskemål.

Frida LarssonEssiq
Servicepaket WordPress

När jag kontaktade Empire var de snabba på bollen med en väl utarbetad offert, vilket faktiskt är svårt att få från många andra utan att först ha långa möten. Efter konsultation med vår IT partner landade vi ut i att Empire kändes som ett tryggt val för vårt behov helt enkelt.

Tommy KarlssonVideotech
Webbplats

En av de få webbyråer som verkligen får hela jobbet gjort, och riktigt bra dessutom!

Linus SchedvinByggmäster
Webbplats

Empire Webbyrå gav Våran hemsida ett rejält lyft. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för deras arbete och goda kontakt.

Robert ThorellCA Travel
Webbplats

Hjälpte mig att fixa mig resesida som vänder sig mot internationella marknaden, har fått extremt bra respons hur stilren och lätt navigerad den är. Köpte även till support hjälp som har fungerat mycket bra. Kan starkt rekommendera Empire Webbyrå.

Jason WallThe Fishery
Webbplats, SEO, service, hosting

We have partnered with Viktor at Empire for several projects and going back for several years now. Super easy to deal with, friendly and uncomplicated. Can highly recommend!

Vi erbjuder också..

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!