Rulla.se

En tjänst av Svensk Volvo- och Renaulthandel

Kund
Svensk Volvo- och Renaulthandel
Plattform
 • WordPress
Besök webbplats
Lanserad

2020

Arbete
 • Webbplats
 • Spårning
 • Hosting

Om uppdraget

Rulla är en ny bildelningstjänst av Svensk Volvo- och Renaulthandel. Vi fick uppdraget tillsammans att skapa och producera ett heltäckande webbkoncept.

Idén var att skapa något nytt. En webbplats med mycket modernt gränssnitt som samtidigt bibehåller användarvänligheten. Detta gjorde vi med tydlig menystruktur, CTA och kvalitativt content i fokus.

“Volvo Cars omhuldade mobilitetstjänst M, som hittills varit en kostsam affär, får konkurrens från oväntat håll. De svenska Volvo- och Renaulthandlarna ger sig nu in i fajten om bildelningskunderna och startar nya tjänsten Rulla.”

- Dagens industri
dagens industri

Resultat

Vi startade igång projektet med en behovsanalys. Därefter producerade vår samarbetspartner olika skisser för design och struktur. Efter några vändor fram och tillbaka med kunden hade vi hittat en passande design som var efterfrågad.

Arbetet gick sedan över till en webbanalys för skapandet av deras nya webbplats. När vi hade arbetat fram en passande design så började vi programmeringen av deras nya webbplats. Vi skapade en mängd anpassade funktioner som dynamiska menyer, dynamiska modaler/on-click popups, sliders och funktionsanpassade kartor. Vi skapade även en förenklad backend med färdiga mallstrukturer som kunden kan applicera själva när de skapar nya sidor. Vi är otroligt nöjda över resultatet, in och kika du också!

rulla webbplats

#3abcba

#4ac1be

#e9467d

Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande