Like ink

”Gör unika gnuggisar med egen design”

Kund
Like ink
Plattform
 • WordPress
 • Woocommerce
Besök webbplats
Lanserad

2019

Arbete
 • Webbplats
 • E-handel
 • Nyhetsbrev

Om uppdraget

Like ink är Sveriges största tillverkare av custom-made gnuggisar/låtsastatueringar. Du kan enkelt ladda upp en egen bild och få dina gnuggisar hemskickade inom 24 timmar. Like ink har stora företagskunder runt om i landet. Vi fick frågan om att bygga om deras förra hemsida till något exceptionellt och unikt med en enkel funktion för att kunna designa sina egna gnuggisar.

likeink responsiv design av webbyrå

Resultat

Vi skapade en färgstark och mycket användarvänlig e-handel med fokus på deras största produkt. Vi skapade snyggt designad och funktionell custom funktion som blev väldigt lyckad och genererade försäljning samma dag som lanseringen.

Du kan ladda upp en bild med ett enkelt knapptryck och dra i en bar för att välja storlek. Allt detta ser du live på skärmen. I nästa steg väljer du antal som även är uppbyggd med en rabattstege. Vi har lagt mycket energi för att få till deras viktigaste funktion med hjälp av transitions, design och mobil användarvänlighet. Resultatet blev fantastiskt!

“Vi är supernöjda med Empire Webbyrå. Empire fick uppdraget att bygga om hela vår webbshop och det krävdes en del speciallösningar som de flesta byråer vi pratat med inte kunde hjälpa oss med med det fixade Empire galant. Nu är vår shop live och vi är verkligen supernöjda! Vi jobbar nu löpande med Empire vid uppdateringar och även diverse marknadsföringskampanjer.”

Gustav HedlundLike ink
Ta kontakt med oss

Vill du påbörja ett projekt med oss?

  Namn

  E-post

  Ämne

  Meddelande