Skip to main content

Är du småföretagare eller har du en begränsad budget att investera i en webbplats för ditt företag? Empire är stolta över att erbjuda paketpris på enkla hemsidor som är perfekta för företag som vill ha en enkel och kostnadseffektiv närvaro på nätet med möjlighet till vidareutveckling i framtiden.

Börja med en enkel hemsida & vidareutveckla senare

Vi förstår att för småföretagare och företag med låg budget är det viktigt att få en professionell närvaro på nätet utan att spendera en förmögenhet. Vi kan snabbt och enkelt skapa en imponerande enkel onepage hemsida till ett överkomligt pris, utan att kompromissa med kvaliteten.

En enkel onepage hemsida är perfekt att börja med. Den fokuserar på att ge besökarna en översikt över ditt företag, dess produkter eller tjänster samt kontaktinformation. Genom att integrera sektioner som kontaktuppgifter, företagsinformation och ett bildgalleri kan du ge dina besökare all nödvändig information på ett överskådligt och engagerande sätt.

En av de stora fördelarna med att välja en enkel onepage hemsida är att den kan vidareutvecklas och växa i takt med ditt företags behov och framgångar. När din verksamhet expanderar eller när du vill lägga till fler sidor och avancerade funktioner kan vi enkelt bygga ut din hemsida inom WordPress-ramverket. Du behöver inte bygga om hela webbplatsen från grunden utan kan bygga vidare på den befintliga strukturen och designen.

Vi på Empire är experter på att skapa skalbara och flexibla webblösningar. Vi är med dig i varje steg av processen, från att planera och designa din enkla onepage hemsida till att vidareutveckla och expandera den när du är redo. Vi anpassar oss efter dina behov och budget och ser till att du får bästa möjliga lösning för ditt företag.

Så, om du vill ha en snabb och kostnadseffektiv lösning för att komma igång med din online-närvaro, då är Empire det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag och låt oss bygga din enkla onepage hemsida i WordPress, så att du kan börja attrahera och engagera dina besökare redan idag!

Så vad kostar en enkel hemsida för företag?

Vi har paketpris på enkla hemsidor där vi inkluderar det viktigaste i din verksamhet som ger besökarna maximalt med information och möjlighet till att kontakta er via kontaktuppgifter eller kontaktformulär. Priset för detta är 10.000 kr och vad som ingår ser du nedan. Notera att webbhotell/hosting och domänkostnader inte inkluderas i priset. Denna kostnaden ligger på 350kr/mån, läs mer om vår WordPress hosting för mer information.

Skicka förfrågan

Så vad ingår i en enkel hemsida?

WordPress

WordPress bygger på öppen källkod och utvecklas ständigt, vilket gör att tekniken aldrig blir gammal och ni slipper hyrlösningar. Ni kommer alltid att äga er egna webbplats till 100%. Det finns heller inga begränsningar, vilket betyder att det alltid går att vidareutveckla hemsidan vid behov.

Onepage

En onepage landningssida är perfekt för dig som vill ge dina besökare en koncis översikt över din verksamhet. Vi skapar en snygg och engagerande landningssida som framhäver de viktigaste aspekterna av ditt företag och lockar besökare att utforska mer.

Kontaktuppgifter

Att ha tydliga och lättåtkomliga kontaktuppgifter är avgörande för att dina potentiella kunder ska kunna nå dig. Vi integrerar kontaktuppgifter som telefonnummer, e-postadress och fysisk adress på ett sätt som är användarvänligt och engagerande.

Om verksamheten

Ge dina besökare en inblick i ditt företag och vad du erbjuder. Vi hjälper dig att skapa en sektion där du kan presentera din verksamhet, dess historia, vision och unika försäljningsargument. Detta ger besökarna en känsla av vem du är och vad de kan förvänta sig av dig.

Bildgalleri

Ett bildgalleri kan vara en fantastiskt visuell komponent på din webbplats. Vi integrerar ett bildgalleri där du kan visa upp dina produkter, tidigare projekt eller inspirerande bilder som är relevanta för ditt företag. Detta kommer att hjälpa dig att skapa ett varaktigt intryck hos besökarna och öka deras engagemang.

Anpassad grafisk profil

Vi förstår vikten av att representera ditt varumärke konsekvent. Vi kommer att anpassa färgschemat, typsnittet och design på din webbplats för att spegla din företagsgrafik. Detta kommer att skapa en stark igenkänning och göra din webbplats unik för ditt varumärke.

Skicka förfrågan

Exempel på enkla hemsidor för småföretag

Vi har hjälpt nystartade företag och småföretag med enkla hemsidor sedan 2015. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa er med.

Vill du ha en enkel hemsida?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!


    En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

    Missa inga veckotips!

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du en notis när vi publicerar nya intressanta artiklar.